به گزارش«نماینده»، مرتضی طلایی عضو هیات رئیسه شورای سابق شهر تهران درباره اظهارنظر برخی از اعضای شورای شهر تهران درباره انحراف در گزارش تفریغ بودجه سال ۹۵ گفت. اسناد و تبصرهها و صورت هزینهها و مصوبات بودجه ۹۵ موجود است. بهنظر میرسد که این سخنان بازیهای رایج برای حرکت فرار روبه جلو و عدم پاسخگویی و ناتوانی در ارائه خدمات هستند.
بههرحال شوراو شهرداری و هزینههایش همگی موجود است و البته ممکن است درصدی هم خطا وجود داشته باشد که البته طبیعی است. این سخنان بیشتر یک ادعا هستند تا آنکه واقعیت داشته باشند. دوستان در شورای جدید اشرافیت به قوانین و مصوبات گذشته در شهرداری ندارند و وقتی بهطور مثال نام یک میدان که قبلا به نام یکی از معصومین نامگذاری شده، تغییر میدهند به اینعلت است که سوابقرا مطالعه نمیکنند و بعد عمل میکنند. اگر توجه به سوابق داشته باشند، خیلی بهتر میتوانند رفتار کنند وسخن بگویند. اینکه گفته میشود شورای چهارم بدون مصوبه مازاد درآمد را هم هزینه کرده یک ادعا بیش نیست و ما در سال ۹۵ مازاد بودجه مصوب در شهرداری درآمد داشتیم و کسری درآمدی نداشتیم. وقتی بودجه مصوب و تأمین شد، بودجه ۹۵ را بهطور کامل تأمین کردیم و بلکه بخش غیرنقدی آن را هم بالاتر از بودجه مصوب تأمین کرده و درآمد داشتیم.
طلایی در ادامه گفت و گو اظهار داشت: تحلیل بنده این است که افراد ناتوان که نمیتوانند کاری ازپیش ببرند چه به صورت تیمی و یا فردی، درپی سوال قراردادن گذشته هستند و آن را به چالش میکشند و با این کار سعی میکنند ک همسیر پیشروی خود را توجیه کنند و از پاسخ به آنچه باید پاسخگویش باشند، امتناع میکنند. ما ده سال در شورا فعالیت داشتیم و هیچگاه گذشته را مورد نقد قرا نمیدادیم و حتی وقتی که در شورای سوم عدهای افراد بحث بودجه ۳۲۰میلیاردی را مطرح کردند، ما در همان زمان بیان کردیم که این بودجه جایی نرفته و بلکه هزینه شده است. این چه شیوه مدیریتی در کشور ماست که درپی چالش کشاندن گذشته هستیم تا با این کار از پاسخگویی به عملکرد خود فرار کنیم. در جامعه امروز ما که به دلایل مختلفی ضریب شایعهپذیری بالا رفته است و متاسفانه مردم نیز بدون تحقیق تحتتاثیر اخبار کذب قرار میگیرند، خود فرصتی برای فرصتطلبان میشود تا به رقبای خود آسیب برسانند.
طلایی همچنین گفت: سال آینده انتخابات درپیش داریم و دوستان از الان میخواهند طوری نشان دهند که جریان نیروی انقلاب و اصولگرا در گذشته کارنامه خوبی نداشته و با این کار افکار عمومی را نسبت به آن بدبین کنند. مصداق آن هم در قضیه پلاسکو مشهود است که ما بعد از حادثه کمیتههای مختلفی تشکیل دادیم تا مسئله را بررسی کنند و علل و عوامل حادثه را مشخص کنند. اما درهمان زمان دوستان طرح دوفوریتی به نام کمیته حقیقتیاب آوردند و به دنبال این بودند که بلافاصله متهمی برای حادثه معرفی کنند. زیرا افکار عمومی انتظار معرفی متهم داشت و دیدیم که چنین کاری هم کردندو تمام مقصر حادثه را شهرداری و شخص شهردار معرفی کردند. اما الان که دستگاه قضایی اعلام نموده که ۱۴ دستگاه در آن حادثه مسئول و مقصر بودند، این دوستان که آن زمان قیلوقال کرده و ادعای دفاع از حقوق مردم را داشتند، الان هیچ سخنی نمیگویند.
طلایی در پایان گفت: درمجموع این نوع رفتارها شیوهای مرسوم در جامعه ماست که شکل گرفته و افراد و جریانات و مدیران ضعیف برای اینکه خود را بزرگ نشان دهند، گذشته را به چالش میکشند. اما باید گفت که نه دوره ده ساله شورای گذشته تکرار میشود و نه دوره ده ساله آن شهرداری تکرار میگردد و نه آن مدیریت شهری دوباره تکرار خواهد شد و نه اقداماتی که طی این ده سال در تهران انجام شده ازاین پس شاهدش خواهیم بود. خود این دوستان هم این مسئله را میدانند و طی این یک سال حتی پروژهای را افتتاح نکردند. مردم هم اگر بخواهند قضاوت کنند باید از اینها سند بخواهند و اینکه این دوستان باید کار خود را پیش ببرند و گذشته هرچه که بوده خوب یا بد تمام شده و گذشته است.