به گزارش «نماینده»، شهاب طباطبایی سخنگوی حزب ندای ایرانیان با اشاره به خروج آمریکا از برجام، اظهار کرد: شاید برجام برای کشور لازم بود، اما قطعا کافی نبود و باید از همان روز اول در کنار برجام برکار را هم کلید میزدیم.
وی با بیان اینکه برکار برنامه کارآمدی دولت است که متأسفانه این مهم محقق نشد، ادامه داد: مهمترین دستاورد برجام دو نکته مهم است که البته از قبل هم آن را میدانستیم، اما شاید لازم بود با اطمینان بیشتری در جریانش قرار بگیریم، یکی اطمینان نسبت به بیاعتباری قول و قرارهای آمریکاییهاست که لازم بود هم دنیا و هم کشورمان یکبار دیگر به این بیاعتباری پی ببرند و دیگری پایبندی ایران به قول و قرارهایش است که به دنیا ثابت شد ایران به قول و وعدهاش پایبند است و وقتی قولی میدهد آن را زیرپا نمیگذارد.
کارآمدی در کنار برجام وجود نداشت؛ بسیاری از قراردادها به دلیل ناکارآمدی و بیانگیزگی برخی مدیران دولتی بر باد رفت
سخنگوی حزب ندای ایرانیان تصریح کرد: کارآمدی در کنار برجام وجود نداشت، بنده نمونههای زیادی از قراردادهایی را سراغ دارم که در طول ماه عسل برجام به سرانجام رسیدند، اما به دلیل ناکارآمدی و بیانگیزگی برخی مدیران دولتی بر باد رفتند.
طباطبایی تصریح کرد: اگر دولت به هر دلیلی به ویژه در حوزه اقتصاد و معیشت مردم موفق نشود، قطعا فقط دولت ضربه نمیخورد، بلکه مجموعه نظام ضربه میبیند.
سخنگوی حزب ندای ایرانیان بیان کرد: وقتی بخش عمدهای از مردم نااُمید شوند دیگر اصلاحطلب و اصولگرا برایشان فرقی نمیکند و به هیچ گروهی در انتخابات رأی نمیدهند، لذا برای حل مشکلات کشور باید تمامی جریانها و گروهها مشارکت کنند و در کنار یکدیگر قرار بگیرند.
وی اضافه کرد: معنای موفقیت دولت این است که مردم به مجموعه نظام امیدوار میشوند و نمیشود دولت و نظام را دو مجموعه جدا از هم دانست.
اصلاحطلبان باید انتقادات خود را از دولت، صریحتر و شفافتر بیان کنند
طباطبایی با تاکید بر اینکه به نظرم اصلاحطلبان باید در حوزههایی که از دولت انتقاد دارند آنها را صریحتر و شفافتر بیان کنند، ادامه داد: این موضوع کمک میکند برای مردم ثابت شود که رفاه آنان مهمتر از دولتمردان است، یعنی هر جریانی که اثبات کند پیشرفت کشور، رفاه و معیشت مردم برای او مهمتر از دولتمردان هستند نزد مردم محبوبیت بیشتری بدست میآورد.
مردم باید از سالخوردگی، سستی و بیانگیزگی مدیران گلایهمند باشند
سخنگوی حزب ندای ایرانیان با اشاره به انتقادات رئیس جمهور و معاون اولش از بی انگیزگی و بی حالی مدیران، افزود: به نظرم جای کنشگران در حال تغییر است، فعالان سیاسی و مردم باید از سالخوردگی، سستی و بیانگیزگی مدیران گلایهمند باشند.
روحانی برای تغییر و جوان شدن وزرا انتظار دارد که دیگران کاری انجام دهند
وی تاکید کرد: رئیس جمهور و معاون اولش وظیفه دارند کاری کنند که دولت از این حالت خارج شود، نه اینکه فقط گلایه کنند مگر اینکه توقع داشته باشند برای تغییر مدیران و جوان شدن دولت بقیه کاری کنند.
طباطبایی ادامه داد: امیدوارم نمایندگان مجلس با رأی مثبت به طرح اصلاح قانون منع بکارگیری بازنشستگان به دولت و کشور کمک کند و رئیس جمهور هم حضور سالمندان دولتی را واقعا محدود و ممنوع کند.
پیشرفت و نوگرایی با مدیران خسته و ناامید به سرانجام نمیرسد
سخنگوی حزب ندای ایرانیان با اشاره به اینکه کشور در این وضعیت به نوگرایی، انگیزه و پیشرفت نیاز دارد، اظهار کرد: پیشرفت و نوگرایی با مدیران خسته و ناامید به سرانجام نمیرسد.
منظور از جوانگرایی استفاده از بستگان مقامات نیست؛ هرکسی که مانع آن شود خیانت کرده است
وی تاکید کرد: معتقدم منظور از جوانگرایی در مدیریت کشور فقط استفاده از جوانان احزاب، گروهها و بستگان مقامات نباید باشد، نیروهای جوان، متخصص، کارآمد و بیادعا در بدنه دستگاههای اجرایی وجود دارند که به دلیل عدم دسترسی به مسئولان و نداشتن پشتوانههای سیاسی و اقتصادی، هیچگاه در معرض رشد، ترقی و عهدهدار شدن پستهای کلیدی قرار نمیگیرند. کشور به وجود این افراد نیاز دارد و هرکس به هر روشی کشور را از این فرصت محروم کند، خیانت کرده است.
گفتنی است که اخیرا اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور سحاق جهانگیری در مراسم افتتاح اولین کارخانه تولید سلول انسانی در غرب آسیا با تاکید بر اینکه مدیران بیانگیزه باید کنار بروند، گفت: اگر مدیری فکر میکند که باید با احتساب ساعت کار کند باید بدانند که شرایطی پیش آمده که خود را بدون احتساب وقت باید وقف ملت و مردم کند.
معاون اول رئیسجمهور با تاکید بر اینکه مدیران در این دوره باید بیحالی و بیحوصلگی را کنار بگذارند، اظهار کرد: مدیران بیحوصله اگر نمیتوانند در این شرایط کار کنند کنار بروند و ما به مدیرانی که تنها در شرایط خوب نامهها را امضا میکنند نیاز نداریم.
از سوی دیگر حجت الاسلام روحانی هم دست به انتقاد از وزرای کابینه خود زده و با تاکید بر اینکه غمناک بودن نسبت به آینده هیچ سودی را عاید انسان نخواهد کرد، اظهارکرد: در ذهن من نسبت به برخی از وزرای دولت یک تقسیم بندی در خصوص آنها وجود دارد، عده ای از وزرا از اول سال نوای نا امیدی سر می دهند و صحبت های آنها نا امیدانه است. چند نفر هم داریم که امیدوارانه سخن می گویند و همواره پیشنهادات خوبی هم ارائه می دهند.