به گزارش «نماینده»، الهه کولایی عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در نشست شاخه جوانان حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه اگر در رفتار اصلاحطلبان جواب قابل قبول نبینیم ما چارهای جز حمایت از این روند نداریم، گفت: تجربه جوامع متعدد نشان داده ما مسیری که از انقلاب تا الان انتخاب کردهایم بهترین مسیر برای تغییر تدریجی متناسب با ظرفیت موجود در منطقه است.
وی ادامه داد: در کشوری مانند ما سیاست همه زندگی را در بر میگیرد. در حالی که همه چیز به عنصر سیاست ختم نمیشود. در کشورهای توسعه یافته ارتباط سیاست با زندگی مردم کمتر است.
کولایی اظهار داشت: چه درصدی از مردم نگاه حزبی دارند؟ اگر انتظارات با واقعیتها تطبیق پیدا کند ما باید در وضیعت واقعی خود را ارزیابی کنیم. واقع گرایی را باید تقویت کنیم. یکی از دلایل هزینه دادن ما این است که درباره وضعیت کشورهای دیگر کمتر مطالعه میکنیم. ما باید دانش سیاسی خود را بالا ببریم هرچند آموزش در این زمینه زمان بر است.
این عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان با تفکیک قائل شدن بین اصلاح طلبی و اصلاح طلبان گفت: عملکرد من را به جریان اصلاحطلبی تقلیل ندهید. این صحبت من توجیه اصلاحطلبان نیست، بلکه روشن نگه داشتن چراغ امید است تا با ظرفیتهای موجود به شرط نقدپذیری جامعه را پیش ببریم. من نقدها به شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان و نحوه بسته شدن لیست انتخاباتی را قبول دارم اما نیمه پر لیوان هم ببینید.
وی با بیان اینکه جوانان با کنش خود به دنبال تغییر شرایط و دنبال دستیابی به فرصت هستند، گفت: جمعیت جوان توانمند و ماهر است و باید در چارچوب برنامههای توسعه نقش ایفا کند. هر جامعهای که بخواهد تحول مثبت ایجاد کند باید به سرمایه انسانی نگاه ویژه داشته باشد. از حزب ندا تشکر میکنم ایجاد فرصت برای گفت وگو، آموزش و تمرین شنیدن را فراهم میکند. یکی از مهمترین کارهای احزاب شنیدن و گفتوگو درباره دیدگاه ها است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: نیروهای اجتماعی برای اینکه بتوانند تاثیرگذار باشند باید به نهاد تبدیل شوند. بهترین فعالیت نهادینه شدن احزاب است. جوانان باید در احزاب حضور فعال داشته باشند و به ساختار تصمیمگیری احزاب راه پیدا کنند.
کولایی نقش جوانان را در تحولات کشور ارزشمند دانست و گفت: تحولات انقلابی به مدد حضور جوانان شکل گرفت. آنها خواستار تغییر بودند و سن شهدای انقلاب هم نشان دهنده این امر است.
وی خاطرنشان کرد: نیازمند بازخوانی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ هستیم. باید نگاهی به این تجربه ارزشمند داشته باشیم. از آنجایی که اصولاً اهل مطالعه و خواندن تاریخ نیستیم بازخوانی تجربهها برای پاسخگویی به سوالات امروز ما بسیار مهم است.