به گزارش«نماینده» سید ابوالفضل موسوی، با اعلام اینکه کمیسیون عمران مجلس در انتظار گزارش عملکرد صد روزه مدیریت شهری تهران است، گفت: به نظر میرسد شهرداری تهران هنوز دوره شناخت را طی میکند و به قول معروف هنوز جا نیفتاده و کمیسیون عمران مجلس هم منتظر عملکرد صد روزه شهرداری است.
موسوی با اشاره به اینکه نجفی قرار بود گزارش صد روزهای از عملکردشان به کمیسیون ارائه دهند تا وضعیت شهر و شهرداری مشخص شود، بیان کرد: بعد از این زمان میتوان عملکرد شهردار جدید را مورد بررسی قرار داد.
وی همچنین به توقف پروژههای شهری اشاره کرد و با اشاره به اینکه شهرداری موظف است دلایل این اتفاق را به اطلاع نمایندگان مجلس برساند، افزود: اینکه برخی از پروژههای دوران قالیباف نیمه کاره رهاشده و اجرا نمیشود از موضوعاتی است که شهردار و شورای پنجم باید دلایلش را تشریح کنند آنهم با استدلال قوی. یقینا هر پروژهای که آغاز شده و اکنون متوقف میشود از قبیل متروی تهران یا نمایشگاه کتاب و... باید با ذکر دلایل متقن انجام شود، دلیلی به مراتب قویتر از انجام پروژه.
عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اگر پیمانکاران قرارگاه خاتم وارد پروژهای میشوند یا محدود و متوقف میشوند دلایل ورود و خروجشان باید آنقدر قوی باشد که قابل تایید نمایندگان و مردم باشد. برای همین هم ما منتظر استدلالهای شهرداری تهران در تغییر رویکردها هستیم. پس از ذکر این دلایل است که میتوانیم مقایسهای بین رویکردهای قدیم و جدید مدیریت شهری تهران داشته باشیم.
سیاه نمایی و اتهام زنی، آفت مدیران اجرایی کشور
موسوی با انتقاد از عملکرد مدیران جدید در اتهام زنی و مسموم کردن فضای خدمت در کشور تصریح کرد: متاسفانه در سیستمهای دولتی کشور همواره سعی و خطا وجود داشته که از آفات مدیریت کشور به شمار میرود. هیچ نهادی نیست که مسئول جدید، روند مدیر قبلی را بدون غر زدن و متهم کردن ادامه دهد و با انجام اصلاحات، پروژههای خوب را به پایان برساند. بنده تاکنون کمتر شاهد چنین رفتاری در بین مدیران اجرایی کشور بودهام، اولین اظهارنظر مدیران جدید ویرانه خواندن نهادی است که وارد آن میشوند. موضوعی که همه جناحهای سیاسی به نوعی آن را نشان دادهاند و به هیچ وجه برای مردم قابل پذیرش نیست. مردم دیگر توان شنیدن و مطرح کردن چنین دیدگاههایی را ندارند.
وی در این باره افزود: مردم شاهد عملکرد مدیران هستند و همواره مدیران را مورد قضاوت قرار میدهند؛ از این رو بهتر است مدیران همانند مشعل داران المپیک مشعل خدمت گزاری را بدون توقف، غرزدن و اتهام زنی به دست هم برسانند چرا که مردم به عملکرد جمعی مسئولین رای میدهند و پس از پایان کار است که نتیجه فعالیتهای اجرایی و دلسوزانه مدیران به معرض قضاوت مردم میرود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، نوع عملکرد قالیباف را مصداق مدیریت جهادی عنوان کرد و در این باره با اشاره به خاطرات دوران دفاع مقدس یادآورشد: اولین تصوری که در ذهن قالیباف نقش بسته و جا گرفته موضوع خدمتگزاری است؛ شاید بهتر است بر این نکته تاکید کنم که موضوعات سیاسی برای قالیباف در دستههای بعدی قرار دارد. هر چند به لحاظ سیاسی با قالیباف همفکر نیستم اما نمی توان از عملکرد و هدف وی که خدمتگزاری محض به نظام است، آنگونه که مقام معظم رهبری ایشان را شایسته لقب مدیریت جهادی دانستند، چشم پوشی کرد.