به گزارش «نماینده» به نقل از آسین ایج، این آسیب پذیری مربوط به تمامی نسخه های ویندوز است و از این طریق می توان کنترل رایانه های هدف را در اختیار گرفت.
بدافزاری که از این طریق طراحی شده Athena نام دارد و با استفاده از آن می توان ویندوزهای ایکس پی تا ۱۰ را هدف حمله قرار داد. مهاجمان با استفاده از Athena می توانند بدافزارهای دیگری را نیز به کار بگیرند و به فایل های محلی خاصی دسترسی یابند.
بدافزار Athena بلافاصله پس از نصب به سرقت اطلاعات هدف می پردازد و کنترل کامل سیستم عامل ویندوز را بر عهده می گیرد و پس از یافتن اطلاعات مورد نظر آنها را به رایانه های سرور خود منتقل می کند. Athena در آگوست سال ۲۰۱۵ ابداع شد و این بدان معناست که سازمان جاسوسی سیا یک ماه بعد از عرضه ویندوز ۱۰ در ماه جلوای توانسته آسیب پذیری را در آن شناسایی کرده و فعالیت های خرابکارانه اش را آغاز کند.
طراحی این بدافزار با همکاری یک شرکت آمریکایی به نام Siege Technologies صورت گرفته است. Siege Technologies یک شرکت امنیت سایبری توصیف شده که در زمینه ابداع فناوری های جنگ سایبری تهاجمی فعال است.
Athena به گونه ای طراحی شده که بتواند تمامی سیستم ها و برنامه های ضدویروس را دور زده و آنها را فریب دهد. از این رو ضدویروس های مشهور نمی توانند Athena را شناسایی کنند. هنوز مشخص نیست آیا نصب وصله های به روزرسان مایکروسافت برای ویندوز باعث کاهش حل مشکل یاد شده می شود یا خیر.