به گزارش «نماینده» ، حجتالاسلام محمود علوی وزیر اطلاعات در سخنان پیش از خطبه این هفته نماز جمعه تهران به مناسبت روز سربازان گمنام امام زمان (عج) گفت:در سنگر سربازی گمنامی امام زمان عج تواناترین فرزندان مردم در وزارت اطلاعات در جهت برقراری امنیت پایدار تلاش میکنند. امنیت پایداری که مورد اعتراف هم در داخل و هم در خارج است.
وی افزود: امسال سربازان گمنام پرانگیزهتر و مصممتر مجاهدت خاموش خود را پی میگیرند چرا که در نخستین لحظات تحویل سال عیدی با ارزشی از مرجع، مولا و رهبر خود دریافت کردند که فرمود: در سال ۹۵ مردم امنیت پایدار را تجربه کردند.
علوی گفت: سربازان گمنام امام زمان در سال ۹۵ با ضربه به ۳۰ تیم تروریستی که قصد عملیات در مناسبتها و اماکن پرجمعیت را داشتند و همینطور ضربه به حدود ۴۵ تیم در سالهای ۹۳ و ۹۴ امان از تروریستها بریدند و اجازه کوچکترین اقدام ضد امنیتی را ندادند و نتیجه آن امنیت بیبدیل ایران اسلامی است.
وی تصریح کرد: وزارت اطلاعات تجهیزات، سلاح و مهمات بسیاری از این تیمها ضبط کرده که میتوان به ۱۰۸ بمب مغناطیسی و ۱۵ جلیقه انتحاری اشاره کرد.
وزیر اطلاعات در ادامه اظهار داشت: در حوزه اقتصاد مقاومتی نیز اقدامات پرشماری داشتیم و ۳۸۰ مورد فرار مالیاتی را شناسایی و به سازمان امور مالیاتی و دستگاه قضایی ارجاع دادیم.
علوی افزود: همچنین ۲۰۰ پرونده در حوزه زمینخواری تشکیل دادیم که در پی آن ۲۲ هزار میلیارد تومان از اموال کشور به بیتالمال برگردانده شد. همچنین ۲۰ هزار هکتار از اراضی ملی را از تعدی زمینخواران باز گردانده و به بیتالمال مسترد کردیم.
وی گفت: بیش از ۶۲۰ پرونده مفاسد اقتصادی تشکیل داده و به دستگاه قضایی فرستادیم و از چندین سرقت با مبالغ بالا توسط سارقان در بانکها جلوگیری کردیم که نمونه آن بانک سرمایه و صندوق فرهنگیان بود که فسادشان را با وامهای بیشمار از سالهای ۸۶ و ۸۵ شروع و تا سال ۹۲ و ۹۳ ادامه دادند.
وزیر اطلاعات تاکید کرد: لذا وزارت اطلاعات متوجه این فساد شد و آن را کشف و متوقف کرد و تاکنون هزار میلیارد تومان آن به بانک سرمایه و صندوق فرهنگیان برگشته است و تا استرداد کامل اموال فرهنگیان این کار را ادامه میدهیم.
علوی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: وزارت اطلاعات طی همکاری با دستگاههای مبارزه با قاچاق کالا، فساد و ارز وتشکیل ۱۹۰ پرونده به ارزش ۱۰ هزار میلیارد تومان در طول سالهای ۹۳ تا پایان ۹۵ برنامه قاچاق کالا را مهار و مدیریت کرد. به گونهای که قاچاق ۲۵ میلیارد دلاری در سالهای قبل در سال ۹۵ به ۱۲ میلیارد دلار کاهش یافت.
وی خاطرنشان کرد: وزارت اطلاعات حرکت سرویسهای اطلاعاتی را در عرصه نفوذ به صورت هوشمندانه رصد کرده و کیسهای متعدد جاسوسی را زیر ضربه برده به گونهای که مقام معظم رهبری کتبا از این عملکرد وزارت تقدیر و تشکر کردهاند.
وزیر اطلاعات با اشاره به حوزه سیاست خارجی گفت: وزارت اطلاعات در عرصه اطلاعات خارجی همکاری تنگاتنگی با دستگاه دیپلماسی کشور و ارائه اطلاعات و هشدارهای به موقع و فراهم کردن بستر برای روابط بهتر در جهت برقراری روابط سالم کشورها داشته است.
علوی همچنین اظهار داشت: وزارت اطلاعات با مصوبه شورای عالی امنیت ملی به مذاکره با طرف آمریکایی برای تبادل زندانیان پرداخته و در نتیجه یک میلیارد و ۷۱۰ میلیون دلار پول مملکت به کشور بازگشته و تعدادی زندانی آزاد و یک بانک و تعدادی مؤسسات از تحریم خارج شدند.
وی با اشاره به حوزه فضای مجازی نیز گفت: در حوزه مبارزه با جنگ سایبری دشمن و صیانت از فضای مجازی وزارت راهبرد هوشمندانهای اتخاذ کرده و به جای بستن فضای مجازی حل خردمندانه را در پیش گرفته و امکان بهرهوری سالم مردم و مقابله با سوءاستفاده دشمن و عناصر نفوذ و ضد امنیتی را در برنامه خود قرار داده است.
وزیر اطلاعات گفت: امروز وزارت اطلاعات اشراف کاملی بر فضای مجازی و کانالهای شبکههای اجتماعی دارد و صیانت و هدایت فعالان سیاسی را مدنظر قرار داده و از غلتیدن آنها به ورطه افراطیگری و انحراف جلوگیری کرده و از طرفی ضربههای پیاپی به افراد ضد دین و ضداخلاق که کانالهای مستهجن را مدیریت کردند، وارد کرده است.
علوی همچنین با اشاره به عرصه سیاست داخلی اظهار داشت: اهتمام وزارت اطلاعات در جهت حفظ انسجام ملی و وحدت قوای سهگانه و هماهنگی جامعه اطلاعاتی بوده و همراهی با ارتش، سپاه، ناجا، بسیج، قوه قضائیه، وزارت کشور، شورای امنیت، شورای عالی امنیت کشور و ستاد کل نیروهای مسلح را به عنوان یک راهبرد اساسی در کار خود قرار داده است.
وی تصریح کرد: هدف وزارت اطلاعات برقراری آرامش در همه عرصهها از جمله دانشگاهها، حوزهها، فرهنگ و هنر، فعالیتهای اقتصادی و... بوده است.
علوی ادامه داد: وزارت اطلاعات کار اطلاعاتی اخلاقمدار را پایه خود قرار داده و طبق حرام و حلال خدا کار میکند که باعث رضایتمندی مردم از وزارت شده است.
وی افزود: امنیت برای فعالان اقتصادی و نه بر فعالان اقتصادی باید باشد. اقتصاد با امنیت شکوفا میشود و فعالان اقتصادی باید احساس امنیت کنند و فضای امنیتی نباید بر فضای اقتصادی حکمفرما باشد.
وزیر اطلاعات گفت: امنیت باید برای دانشگاه باشد نه بر دانشگاه، استاد و دانشجو باید در چارچوب ارزشهای دینی و اهداف انسانی باید بهراحتی حرفشان را بزنند و فضای امنیتی نباید در دانشگاه حکمفرما باشد. امنیت باید برای حوزه فرهنگ و هنر و فعالان سیاسی حکمفرما باشد.
علوی تأکید کرد: در سه، چهار سال گذشته مراسم ۱۶ آذر در اغلب دانشگاهها برگزار شد، اما در هیچ جا به آشوب اجتماعی نکشید، چون خود دانشگاهیان، اساتید و دانشجویان را در تأمین آرامش و امنیت برنامهها دخیل کردیم.
وی در پایان گفت: در یکی از نقاط کشور ما هر سال در روز ۲۶ فروردین ناآرامی داشتیم اما در ۴-۳ سال گذشته شاهد آرامش در آن استان بودیم و دلیلش آن بود که بزرگان اقوام، عشایر و قبایل را در تأمین امنیت منطقه سهیم کردیم.