به گزارش «نماینده»، حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان به آرایش انتخابات ریاست جمهوری اشاره و از احتمال عبور اصلاح طلبان از روحانی و رسیدن به جهانگیری سخن گفت.
او براین باور است: شواهد فراوانی حکایت از آن دارند که احتمال عبور مدعیان اصلاحات و کارگزاران از روحانی به سوی جهانگیری جدی است.
مدیر مسئول روزنامه کیهان توضیح داد: روحانی در آغاز با جبهه اصلاحات کاملا جفت و چفت نبود بلکه مجموعهای از آراء اصلاح طلبان و تودههای بیرون از احزاب سیاسی را در سبد رای خود داشت و مدعیان اصلاحات با درک این واقعیت عارف را مجبور به استعفا کردند تا آرای ایشان به سبد روحانی ریخته شود و احتمال پیروزی او را بالا ببرد؛ اما مرحوم هاشمی و خاتمی رای عارف یعنی مجموعه آرای اصلاحات را که حداکثر 8 درصد بود به حساب کل آراء روحانی فاکتور کردند و با اعلام پر سر و صدای حمایت از روحانی، ایشان را نامزد اصلاح طلبان جا زدند.
وی افزود: آقای روحانی متاسفانه از این ترکیب غافل بود و خود را برآمده از آرای اصلاحطلبان و مدیون آنها تلقی میکرد و به همین علت به تدریج رشته های ارتباطی خود با توده های غیر حزبی را که رای آنان ربطی به اصلاح طلبان نداشت برید و این عقبه را از دست داد. روحانی با همین برداشت غلط دست مدعیان اصلاحات و کارگزارانی ها را به درون دولت خود باز کرد و فرمان کابینه را در اکثر موارد به آنها سپرد.
مدیر مسئول روزنامه کیهان ادامه داد: آقای روحانی با حرکت در این مسیر به مستاجر کابینه تبدیل شد و نه صاحب آن، تا آنجا که یکی از مدعیان اصلاحات دولت ایشان را رحم اجاره ای اصلاح طلبان معرفی کرد.
شریعتمداری با بیان اینکه اکنون روحانی عقبه مردمی سال 92 را ندارد که حاصل جمع آن با آرای اصلاح طلبان پیروزی ایشان در انتخابات 96 را رقم بزند، اظهار داشت: بنابراین دیگر برای اصلاح طلبان سرمایهای تلقی نمیشود که آن را با مایه اندک خویش جمع کرده و تاخت بزنند.
مدیر مسئول روزنامه کیهان اظهار داشت: اصلاحطلبان می دانند که در هیچ یک از دو حالت «با روحانی» و «بدون روحانی» شانسی برای پیروزی در انتخابات 96 ندارند و از سوی دیگر اصلیترین هدف آنها از گره خوردن با روحانی در انتخابات 92، ورود دوباره به عرصه سیاسی کشور بعد از خیانت آنان در فتنه آمریکایی اسرائیلی 88 بود و دقیقا به همین علت دولت روحانی را «رحم اجاره ای» خود می دانستند و حالا دیگر جنینی را که در آن رحم اجارهای کاشته بودند تا حدودی به ثمر رسیده می دانند، از این روی احساس می کنند وقت آن رسیده که بدون پیوند با روحانی از فرصت انتخابات برای اعلام حضور در عرصه سیاسی کشور استفاده کنند.
شریعتمداری تاکید کرد: برای مدعیان اصلاحات همین اعلام حضور هدف اصلی است و نه پیروزی در انتخابات که میدانند برایشان ناممکن است.
مدیر مسئول کیهان با بیان اینکه این که اگر جهانگیری در جریان مناظره تلویزیونی جمعه، خود را نماینده جبهه اصلاحات معرفی کرد تصادفی و اتفاقی نبود، تصریح کرد: ایشان قصد داشت با این اظهارات که در جغرافیای مناظره «جمله معترضه» تلقی میشود پیام ورود دوباره اصلاح طلبان به عرصه سیاسی کشور را به هواداران مخابره کند.
شریعتمداری در ادامه اظهار داشت: فردای مناظره یعنی روز شنبه روزنامه های زنجیرهای و سایت های همسو با آنها در اقدامی هماهنگ به جای روحانی، جهانگیری را تحویل گرفته و آشکارا آقای روحانی را به حاشیه بردند و با تیترهای درشتی در صفحه اول خود به استقبال جهانگیری رفتند. تیترهائی نظیر «زلزله جهانگیری»، «تاختن جهانگیری»، «طوفان جهانگیری»، «دود در لانه زنبور» و …
مدیر مسئول روزنامه کیهان افزود:همان روز شنبه بعد از مناظره که آقای روحانی به سفر استانی کرمان رفته بود، جمعیتی که برای استقبال از ایشان آمده بودند و بسیاری از آنان را دانش آموزان تشکیل داده بودند نیز به جای شعارهای مرسوم در اینگونه اجتماعات که خوش آمد گوئی به رئیس جمهور است، در اقدامی هماهنگ شعار «اسحاق دوستت داریم» را سر دادند.
شریعتمداری ضمن تاکید بر اینکه این رخدادهای هماهنگ نمیتواند تصادفی تلقی شود، افزود: اعلام شده بود که جهانگیری به توصیه عناصر اصلی جبهه اصلاحات و کارگزاران نامزد شده است و ایشان در ابتدا اعلام کرد برای کمک به روحانی و به عنوان مکمل ایشان آمده است اما در جریان مناظره تاکید کرد که آمده است رئیس جمهور شود! بنابراین و با توجه به آنچه عرض کردم احتمال اینکه کنار نکشد از احتمال کنارهگیری وی بیشتر است و البته سخنان چندگانه نیز از مدعیان اصلاحات بعید نیست.