به گزارش «نماینده» رضا جزینیزاده درباره علت ورود حراست سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای فرزند معصومه ابتکار (طه هاشمی) و تنظیم جوابیه توسط این ادارهکل برای یکی از خبرگزاریها اظهار کرد: مهمترین هدف ما در این پرونده این بود که بگوییم جای طلب گرفتن، دستگاه قضایی و قانون است.
وی ادامه داد: ما وارد موضوعاتی غیر از بحثهای سازمان حفاظت محیط زیست نمیشویم و در مورد مسئله پیش آمده هم مخالف جنجال رسانهای بودیم و به فرد شاکی نیز تاکید داشتیم که کار خود را از راههای قانونی پیگیری کند.
مدیرکل حراست سازمان حفاظت محیط زیست عنوان کرد: فردی که خود را شاکی میدانست، طلبکار نبود بلکه بهدنبال خراب کردن فضا بود؛ به هیچ عنوان نمیتوان با فضاسازی به اهداف دست پیدا کرد.
جزینیزاده افزود: فرد متشاکی در پی ایجاد مزاحمتهایی بود و تصور میکنیم فرد مورد نظر بهدنبال اخاذی بوده است چرا که میتوانست خواسته خود را از طریق دستگاه قضا پیگیری کند.
وی تصریح کرد: ورود ما به عنوان حراست به این علت بود که به فرد مورد نظر تاکید داشتیم که از طریق قانون کار خود را پیگیری کند؛ جوابیه ما نیز به یکی از خبرگزاری به این علت بود که میخواستیم بر اهتمام به قانون تاکید داشته باشیم.
مدیرکل حراست سازمان حفاظت محیط زیست درباره صحبتهای روز گذشته حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین اژهای سخنگوی قوه قضاییه مبنی بر بازداشت طه هاشمی پسر معصومه ابتکار گفت: احکامی را آقای اژهای عنوان کرده است اما از جریان کار خبر نداشتهاند.
وی عنوان کرد: همه حکمهای جلب لغو شده است و سخنگوی قوه قضاییه در جریان ماجرا نبوده و این حکم لغو شده است؛ گویا جوابیهای هم برای این خبر ارسال شده است.
مدیرکل حراست سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همواره بر قانونمنداری تاکید دارد، اظهار کرد: بهطور حتم با فضاسازی نمیتوان پولی را از کسی دریافت کرد؛ در این پرونده نیز ما از منابع مادی و معنوی سازمان حفاظت میکنیم و اجازه نمیدهیم در محیط سازمان چنین اتفاقی بیفتد.
به گفته جزینیزاده فرد شاکی که برای طلب خود مراجعه کرده بود قصد آتش زدن خود را داشت و فضاسازی زیادی ایجاد میکرد که به او توصیه شد از راههای قانونی پیگیر شود.
وی به هیچ عنوان موضوع بازداشت هیچ شخصی در جریان نیست و احکام لغو شده است.
به گزارش تسنیم، ماجرای سرمایهگذاری طه هاشمی پسر معصومه ابتکار که توسط برخی رسانهها منتشر شده به این صورت است که: طه هاشمی پسر ابتکار در پی آشنایی با تعدادی از جوانان متوجه میشود که این افراد تحت عنوان یک هلدینگ فعالیت اقتصادی انجام میدهند، وی نیز پیشنهاد سرمایهگذاری به آنها میدهد و به این ترتیب ۲۰ نفر از آنها و به تبع آنها خانوادههایشان وارد پروژهای میشوند که هیچ قرارداد مکتوبی با آنها بسته نمیشود و به آنها گفته میشود که چون مادر طه هاشمی ازمسئولان دولت است و حساب مالی آنها تحت نظر دولت و مسئولان نظارتی است نباید تلرانس مالی آنها تغییر چندانی داشته باشد و قرارداد مکتوبی منعقد نمیشود بنابراین پول، ارز، سکه و چک میان افراد جا به جا میشود و پولی به حسابها واریز نمیشود، ضمانت این قرارداد حضور و حمایت معاون رئیس جمهور و امضای همسر او در پشت چکهایی است که صادر میشود.
پروژهای که به خاطر حضور همسر ابتکار طبیعی است که بوی نفت و بنزین هم بدهد، تبدیل گازهای فلور و فیشر به بنزین موضوع یکی از پروژهها بود، اختراعی که به نام محمد هاشمی و به مالکیت شرکت سازه تجارت هما به ثبت رسید، اما پروژه دیگری که همراستا با این پروژه به سفارش ابتکار آغاز شد تولید شمشهای گوگرد بود، و آن این بود که در پالایشگاه تهران شمشهای گوگرد تولید کنند و خطراتی که گوگرد برای محیط زیست میتواند به دنبال داشته باشد را از بین ببرند. پروژهای که گفته میشد مانند این پروژه در آمریکا در حال انجام است و شاید حضور پسر ابتکار در آمریکا هم بی ارتباط با این پروژه نباشد! پروژهای که در نمایشگاه پتروشیمی سال گذشته نیز مورد توجه وزیر نفت قرار میگیرد!
در این پروژه هزینه ساخت هر دستگاه که در کارخانه خانواده ابتکار با عنوان «فرآیند ابتکار امین» در قزوین ساخته میشد حدود سه تا ۶ میلیارد تومان بود که با آورده حدود هفت میلیارد تومانی این افراد قرار شده بود که این پول در ساخت دو دستگاه هزینه شود و از سود حاصل از آن دو دستگاه این افراد منتفع شوند.
اما تا اینجا همه چیز بر اساس روال و بر مبنای اعتماد پیش میرود همکاریها و تزریق سرمایه به پروژه همسر و پسر ابتکار ادامه پیدا میکند و این افراد هفت میلیارد تومان را به عنوان سرمایهگذار در اختیار این پروژه قرار میدهند و ۱۳ فقره چک با امضای طه هاشمی و ظهر نویسی محمد هاشمی به آنها داده میشود، تا موضوع برجام پیش میآید و هاشمی و خانوادهاش خوشحال از باز شدن درهای کشور به روی سرمایهگذاران خارجی دیگر روی خوش به سرمایهگذاران و شرکای داخلی خود نشان نمیدهند و همسر ابتکار با طرح این موضوع که این طرح بیش از ۱۰۰ میلیون دلار ارزش دارد و شما تنها هفت میلیارد تومان برای این پروژه آورده داشتهاید تلاش میکند تا آنها را از بخشی از پروژه کنار بگذارد که با اعتراض اعضای هلدینگ مواجه میشود، و در نهایت این افراد تصمیم میگیرند که کل دارایی و آورده خود را پس بگیرند و از کل پروژه جدا شوند.
از این زمان کش و قوسها و جدالها میان این افراد و فرزند و همسر ابتکار آغاز میشود آن هم به خاطر حضور در پروژهای که قرار بود معاون رئیس جمهور حامی و ضامن آن باشد؛ با شکایتهای متعددی که از سوی این افراد و مالباختگان صورت میگیرد، دادگاه سه حکم را برای سه میلیارد تومان به نفع آنها صادر میکند و به تبع آنها حکم جلب پسر خانم ابتکار(طه هاشمی) نیز به دلیل صدور چک بلامحل صادر میشود.
در نهایت حجتالاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژهای معاون اول و سخنگوی قوه قضائیه روز گذشته در حاشیه نشست تخصصی روسای ادارات مبارزه با مفاسد اقتصادی پلیس آگاهی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه رسانههای داخلی و خارجی خبر دادند که فرزند ابتکار چند میلیارد چک بیمحل کشیده و طبق دستور مقام قضایی حکم جلبش صادر شده اما خانم ابتکار در محل ساختمان محیط زیست او را فراری داده است، گفت: «از اینکه ابتکار او را فراری داده یا نه اطلاعی ندارم و بعید هم میدانم اینطور باشد؛ فرد مورد اشاره یک حکمی درباره چک دارد و چون قطعی شده برای جلب او اقداماتی شده اما از فراری دادنش خبر ندارم.»