به گزارش «نماینده»، سردار غلامحسین غیبپرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین در همایش مدیران قرارگاههای فضای مجازی بسیج استانهای سراسر کشور در مرکز فضای مجازی بسیج، گفت: حضور در این جمع برای من توفیقی است، در کنار برادران عزیزی که به عنوان مدیر در صحنه مهم، حساس و حیاتی فضای مجازی مجاهدت میکنند.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای مدیران فضای مجازی بسیج در کشور گفت: کار در عرصه فضای مجازی کار بزرگی است و نکاتی که در این جلسات مطرح میشود بسیار مهم است و لازم است پیگیری شود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با طرح سوالی مبنی بر اینکه چرا به این مجموعه قرارگاه گفته میشود؟ اظهار داشت: هر کلمه بار معنایی خود را دارد، ما زمانی یک مجموعه را قرارگاه قلمداد میکنیم که احساس کنیم در یک معرکه جدی، یک جنگ و یک نبرد باشیم.
سردار غیبپرور ادامه داد: کار قرارگاهی الزاماتی دارد؛ در ایام دوران دفاع مقدس وقتی به یک مجموعهای "قرارگاه" گفته میشد دیگر آن مجموعه روز و شب نداشت، ۲۴ ساعته فعال بود یعنی اگر کسی ساعت ۳ بامداد هم وارد قرارگاه میشد، میدید که عدهای مشغل فعالیت هستند.
وی گفت: اولین لازمه کار قرارگاهی بیداری دائم است، منظور از این بیداری، بیداری فیزیکی نیست بلکه منظور هوشمندی و عدم غفلت است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: از الزمات دیگر کار قرارگاهی هماهنگی فوقالعاده بالا است، منظور از هماهنگی این نیست که همه کس یک کار انجام دهند، یعنی اینکه هرکسی باید به اقتضای محیط خود و شهر خود و باتوجه به اقتضاء بومی و محلی کار کند اما در کلان کشور، مرکز فضای مجازی سازمان بسیج یک همافزایی باید داشته باشد که باید آن را برآیند بنامیم.
سردار غیبپرور گفت: برآیند کار قرارگاه باید حفظ انقلاب و دستاوردهای انقلاب اسلامی باشد، برآیند کار قرارگاه باید بقاء انقلاب اسلامی باشد.
وی با بیان اینکه از الزامات دیگر کار قرارگاه که باید در حوزه مفهومی به آن بپردازیم، "اثربخشی" است، عنوان کرد: همه فعالیتهایی که داریم باید بینیم چقدر در حفظ انقلاب اسلامی و دستاوردهای امام و شهداء موثر بوده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به لزوم حفظ انسجام در بسیج گفت: فضای مجازی قطعه اثرگذاری از یک پازل بزرگ است و آن پازل حفظ انقلاب اسلامی است، نظر رهبر معظم انقلاب این است که ما باید در بسیج مدام بحث آسیب شناسی را داشته باشیم و این کار را دائم انجام دهیم.
سردار غیبپرور با اشاره به اینکه نگاه مدیران فضای مجازی باید معطوف به انقلاب اسلامی باشد، ادامه داد: حفظ وحدت ملی، دنبال کردن مواضع مقام معظم رهبری، حفظ خط شهدا و جلوگیری از نفوذ، وظیفه ماست اما مدیران باید علاوه بر مسائل ملی و کلان کشور، به مسائل محوری شهرستانها و استانها، به ارتقاء وحدت، امنیت و امید در بین آحاد جامعه کمک کنند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: باید به نخبگان استانها توجه ویژه ای داشته باشیم و در استانها و شهرهای مختلف کشور نخبگان برجسته و انقلابی را به مردم معرفی کنید تا مایه امید مردم باشند.
وی افزود: گاهی اوقات در فضای مجازی به بهانه انتقاد از این گروه و آن گروه، منافع ملی نشانه گرفته میشود که کاری ناصحیح است؛ امید و نشاط رکن اساسی یک جامعه است و کسی حق ندارد امید و نشاط جامعه را از آن بگیرد.
سردار غیبپرور با بیان اینکه مهمترین موضوع در بقا حکومتها، همبستگی مردم و نشاط و امید است، گفت: به مسائلی که به امیدواری مردم کمک میکند بپردازید، معرفی نخبگان جامعه، کشاورزان، خانوادههای معظم شهدا، جانبازان، پزشکان، مهندسان و تلاشگران برای مردم را باید قدردانست و به مردم معرفی کرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان بر تلاش برای افزایش سواد فضای مجازی در بین مردم به ویژه جوانان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای انقلاب کار بسیار دشواری است و دائما باید اقدامات دشمن در این عرصه را رصد کرد.