به گزارش «نماینده»، حجتالاسلام سید رضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری با اشاره به انتخاب ریاست مجلس و توهینهایی که به برخی از نمایندگان در این زمینه صورت میگیرد، اظهارداشت: در تجربه ۵ دوره مجلس شورای اسلامی به این نتیجه رسیدم که نماینده تا مادامی که اعتبارنامه او تأیید نشود و رسماً نماینده قانونگذاری نشود، آنچه در باطن و نهادش است هیچ اجبار و اصراری بر ابراز آنچه در دلش است ندارد که بگوید عقیده و مرام من این است، اما وقتی اعتبارنامه او تأیید شد به دلیل مسئولیت قانونیاش میتواند بهصراحت در صورتی که مصلحت بداند نظرش را درباره مسائل مختلف بازگو کند.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری با تأکید بر اینکه نکته دومی که باید به آن توجه کرد این است که انتخابات تهران با انتخابات شهرستانها و کلانشهرها متفاوت است، تصریحکرد: مردم در تهران تقریباً به لیست رأی میدهند، اما در شهرستانها یک یا دو نفر انتخاب میشوند.
وی به نکته سوم اینگونه اشاره کرد که اگر دین نداشته باشیم، عقل که داریم، هر کسی وقتی آقای لاریجانی و عارف را کنار هم میگذارد، وجداناً ترجیح را به لاریجانی میدهد، چراکه وی ۸ سال مدیریت در مجلس داشته و سابقه صداوسیما و حضور در شورای عالی امنیت ملی و وزارت ارشاد را دارد که اینها او را برجسته و موفق نشان میدهد و درست و خوب عمل کرده، از این رو باید او را برگزید و برای ریاست مجلس شایسته دانست.
حجتالاسلام اکرمی تأکید کرد: مدیریت مجلس با دستگاههای دیگر متفاوت است و باید به آن بها دهند، از این رو ما حق نداریم به شناخت و بصیرت دیگران توهین کنیم.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری در پایان خاطرنشان کرد: دنیا به آخر نرسیده و مسائل سیاسی سیال است، از این رو نباید به دیگران توهین کنیم.