به گزارش «نماینده»، اقدام هوشمندانه و عملیات نفوذ حرفه ای سازمان اطلاعات سپاه در یک وبسایت ضدانقلاب، منجر به تعطیلی آن شد.
وبسایت ضدانقلاب و فتنه گر "روزآنلاین" که ۲۵۰۰ شماره علیه انقلاب اسلامی منتشر شد، از جمعه ۱۱ دیماه رسما تعطیل شد و احتمالا از این پس، به صورت یک وبلاگ فعالیت خود را ادامه خواهد داد.
تعطیلی این وبسایت توسط دوتن از نویسندگان مواجب بگیر آن (نیک آهنگ کوثر و نوشابه امیری) خبری شد و البته هر کدام از این دو فعال رسانه ای ضدانقلاب، دلایل خاصی را برای این تعطیلی به خورد مخاطبشان دادند.
نیک آهنگ موثر، مسایل مالی را علت عدم انتشار "روزآنلاین" دانسته و نوشته: "امیدوارم روزی و روزگاری دیگر، منبعی برای زندهکردن روزآنلاین پیدا شود". او البته از شفاف سازی در این رابطه که تاکنون منابع مالی این وبسایت از کجا تامین میشده است، خودداری نمود!
نوشابه امیری هم درباره دلیل تعطیلی این وبسایت فتنه گر، اینگونه قلمفرسایی کرد: "حالا، پس از ۱۰ سال، پس از هزاران شماره، وقت رفتن رسیده؛ رفتنی که آن نیز شاید از الزامات فضای مجازی باشد؛ فضایی که به واقع هر روز نو می شود و هر دم، تازه دیگری در آستین دارد. باید که لباس نو پوشید، باید که به دانش زمان آراسته و با آن یکی شد؛ امری که امیدواریم در آیندهای نزدیک حاصل شود. حاصل هم اگر نشد چه باک که تو پای به راه در نه و هیچ مپرس..."
اما آنچه که توجیه کنندگان "روزآنلاین" تلاش کردند آن را از چشم مخاطبان پنهان نگاه دارند، شاید مهمترین عامل به تعطیلی کشاندن این وبسایت وابسته به محافل ضدانقلاب باشد که عبارت است: "قدرت عملیات و بازدارندگی سازمان اطلاعات سپاه و نفوذ حرفه ای آن در زمین حریف واقع در قلب اروپا".
اواسط آبانماه سال جاری بود که سازمان اطلاعات سپاه اعلام کرد: شبکه ای از فعالان حوزه های رسانه و شبکه های اجتماعی را بازداشت کرده است.
این شبکه اگرچه ظاهرا مشغول کار رسانه ای بوده و در فضای رسانه ای کشور حضور داشته، اما درواقع به طور کامل، اصول پنهان کاری از جمله ایجاد پوشش، ملاحظات حفاظتی و استفاده از نام مستعار در تولیداتش را رعایت می کرده و در زمانی طولانی به این شکل با بیرون از ایران مرتبط بوده است.
پیگیری های بعدی اثبات کرد که این شبکه داخلی، مرتبط با سلسله مراتب هدایت و کنترل در بیرون از ایران بوده که افرادی همچون حسین باستانی و مسعود بهنود آن را در قالب نهادهایی همچون BBC فارسی و وبسایت روزآنلاین اداره می کرده اند.
همزمان با این اقدام، ایمیل دریافت حقوق وطن فروشی برخی از قلم به مزدان وابسته به محافل خارج نشین ضدانقلاب نیز افشا شد که این مساله، موجب عصبانیت سران آنها گردید.
چوب را برنداشته «روزآنلاین» خودش فرار کرد!
این عملیات نفوذ رزمندگان سایبری اطلاعات سپاه، منجر به ایجاد اختلاف و چنددستگی در رسانه های ضدانقلابی شد و هرکدام از آنان، نسبت به همکاران خود به دید یک نفوذی و مرتبط با تشکیلاتی انقلابی می نگریستند.
روزآنلاینی ها اگرچه کوشیدند با انتشار اطلاعیه ای، نسبت به این اخبار واکنش نشان داده و به نوعی "فرار به جلو" داشته باشند، اما در واقع، آب به لانه آنها افتاد و این وبسایت خارج نشین، پس از اجرای کیس نفوذ اطلاعات سپاه، چاره ای جز تعطیلی نداشت.