شناسهٔ خبر: 120889 - سرویس سیاست
منبع: روزنامه رسالت

درس نهم دی؛ آمادگی در برابر فتنه‌ ها

9دی 43

«نماینده»؛ محمود فرشیدی/ باز خواني حماسه نهم دي، در ششمين سالگرد آن، اهميتي دوباره يافته است زيرا بار ديگر نظام اسلامي در آستانه برگزاري انتخاباتي باشکوه قرار گرفته است و بدخواهان ملت ايران، سر آن دارند تا با تجربه گرفتن از شکست خويش در برپايي فتنه ۸۸، توطئه‌اي ديگر را طراحي و فتنه‌اي ديگر برپا کنند چرا که نيش زدن اقتضاي طبيعت عقرب است اما شگفت‌آور، عظمت انقلاب اسلامي و بصيرت ملت ايران است که رويين‌تنانه در برابر زهرآگين‌ترين تيرها و پيچيده‌ترين فتنه‌ها با هوشياري، مقاومت مي‌کند و هرچه دشمن، مرموزانه‌تر وارد عمل مي‌شود، ملت ما به پشتوانه ايمان و توکل خويش، سرسختانه در برابر او ايستادگي و توطئه‌اش را خنثي مي‌کند.

 

همچنين اين واقعيت نيز جاي شگفتي دارد که برخي سياستمداران برجسته و پيشکسوت و بعضاً کساني که پيش‌تر از آنان به عنوان استوانه انقلاب نام  برده مي‌شد، چگونه در سراشيبي چرب و شيرين قدرت دنيا گرفتار مي‌شوند و کبر و حرص و حسد، کار آنان را به جايي مي‌رساند که به گذشته افتخار آفرين خويش پشت پا بزنند و با استکبار جهاني هم‌صدا شوند. اين روزها، سلطه گران جهان، رمز شکست‌هاي مکرر خويش را از نظام مردم سالاري ديني، در عظمت و قدرت و هوشياري ولايت فقيه، شناسايي کرده اند و به همين دليل تلاش مي‌کنند جايگاه اين نماد عزت و ايستادگي ملت ايران را تضعيف نمايند و با استفاده از فرصت انتخابات خبرگان، جامعه را به وادي نوعي دو قطبي بکشانند يعني القاي رقابت بر سر تصدي رهبري و ايجاد دو دستگي در مردم.

البته در انتخابات خبرگان، مانند دوره‌هاي گذشته مردم براساس تشخيص خويش به نامزد مورد نظر خود راي مي‌دهند، نامزدي که صلاحيت علمي و سياسي او مورد تاييد شوراي نگهبان قرار گرفته باشد. اما در مرحله انتخاب رهبر، همچنانکه تاريخ افتخار آفرين شيعه ثابت مي‌کند، شخصيت‌هاي واجد صلاحيت مرجعيت هرکدام سعي مي‌کرده‌اند مسئوليت را به ديگري واگذار نمايند کما اينکه مقام معظم رهبري نيز پس از ارتحال امام خميني(ره) در مقام مخالفت با پيشنهاد رهبري خويش در مجلس خبرگان سخن گفتند اما در نهايت با توجه به راي خبرگان، اين تکليف را پذيرفتند. در دوره‌هاي بعد و از جمله براي انتخابات آتي خبرگان هم ايشان، از هرگونه ورود به مسئله انتخابات خبرگان قاطعانه استنکاف ورزيدند و مي‌ورزند و اخبار متعدد اين واقعيت را اثبات مي‌کند.

در طرف ديگر، البته دشمنان اسلام و کساني که تحت تأثير القائات نفساني، همسو با دشمن عمل مي‌کنند، نمي‌توانند، چشم طمع خويش را بر جايگاه ولايت فقيه ببندند و لذا با فتنه انگيزي، زمينه را براي تضعيف اين جايگاه يا مقدمه سازي براي استقرار خويش در اين سمت فراهم مي‌سازند. بنابراين با توجه به حساسيت اين دوره از انتخابات و بخصوص انتخابات خبرگان و توطئه‌هاي طراحي شده، ضرورت دارد اولاً نيروهاي دلبسته به اسلام و انقلاب و امام و رهبري، اختلاف نظرهاي جزئي خويش را کنار بگذارند و يک دل و يکپارچه براي دفاع از ارزش‌هاي انقلاب با تمام توان در صحنه حاضر شوند.

همچنين انقلابي که حاصل مجاهدت‌ها و ايثار‌ها و شهيد دادن‌ها و خون دل خوردن‌هاست را نبايد به آساني و ساده‌انديشانه در برابر توطئه‌هاي دشمن، بي‌مدافع گذاشت لذا از دستگاه‌ها و نهادهاي ذيربط به‌خصوص شوراي محترم نگهبان، مردم انتظار دارند با قاطعيت، صلاحيت اعتقادي و التزام عملي نامزدها، به‌خصوص نامزدهاي خبرگان به ارکان نظام و انقلاب اسلامي را مورد بررسي دقيق قرار دهند و تنها کساني را مورد تأييد قرار دهند که صلاحيت آنان بر اساس عملکرد و  موضعگيري‌هاي حال و گذشته‌شان به اثبات برسد. البته با عنايات الهي، اين فتنه انگيزي‌ها و پيشنهاد ايجاد  شوراها و سقيفه‌ها نيز با هوشياري ملت ايران خنثي خواهد شد و بار ديگر ملت ايران از آزمون فتنه‌اي ديگر سربلند بيرون خواهد آمد و گرفتار آمدگان به وسوسه‌هاي شيطان بزرگ و نفسانيات خويش آخرين پايگاه خويش را نزد مردم از دست خواهند داد.