به گزارش «نماینده»، محمدرضا عارف عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار جمعی از اعضای انجمن اسلامی معلمان با بیان اینکه برای رواج تعلیم و تربیت صحیح در جامعه و به خصوص در نسل جوان و نوجوان سخت نیازمند معلمان هستیم، گفت: نسلی که در اختیار معلمان برای فرا گرفتن دانش قرار میگیرد باید علاوه بر یاد گرفتن علوم مختلف راه و رسم زندگی و آشنایی با محیط پیرامونی خود را هم آموزش ببیند.
وی با بیان اینکه اگر جامعهای سطح آگاهیهایش نسبت به محیط پیرامونیاش بالا باشد در توسعه و پیشرفت کشور مؤثرتر است، خاطرنشان کرد: نقش معلمان در آگاهیبخشی و روشن کردن چراغ حقیقت در جامعه نقش ممتازی است و شخصا افتخار میکنم که یک معلم هستم و هیچگاه شغل معلمی را با هیچ پست و مقام زودگذر عوض نمیکنم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تقدیر از نقش انجمن اسلامی معلمان به عنوان یک تشکل صنفی در پیگیری مطالبات معلمان و اشاعه فرهنگ غنی اسلامی، خاطرنشان کرد: انتظاری که از تشکلهای صنفی وجود دارد این است که اولویتشان پیگری مطالبات و مشکلات صنف مربوط به خودشان باشد و تشکلی ماننند انجمن اسلامی معلمان که متشکل از افراد مؤمن و یک تشکل صنفی و سیاسی است، باید در جهت استیفای حقوق معلمان از طریق سازوکارهای قانونی کوشا باشد.
عارف با تأکید بر اینکه انجمن اسلامی معلمان باید در جهت مشارکت حداکثری مردم و افزایش ضریب نفوذ معلمان در انتخابات مجلس تلاش کند، افزود: اصلاحطلبان به قصد حضور مؤثر و پیروزی در انتخابات شرکت میکنند و در انتخابات مجلس با استفاده از تجربه انتخابات ۹۲ الگوی جدیدی از همگرایی اصلاحطلبان و اعتدالگرایان را رونمایی خواهیم کرد.
وی تأکید کرد: اصلاحطلبان رقیب نظام نیستند، بلکه بخشی از این نظام هستند و اگر رقیب تلاش میکند اصلاحطلبان را رودرو و بخشی از نظام قرار دهد، باید هوشیار بود در زمینی که رقیب طراحی کرده است، قرار نگیریم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به گسترش افراطیگری در دنیا به حوادث اخیر بیروت و پاریس اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران که خود قربانی تروریسم است و در جبهه مبارزه با تروریسم قرار دارد، تمام تلاشش را برای خشکاندن ریشه تروریسم انجام میدهد و خود را در مصیبت مردم کشورهایی که قربانی تروریسم هستند، شریک میداند.
عارف در پایان خاطر نشان کرد: در دولت اصلاحات پیشنهاد گفتوگوی تمدنها از سوی رئیسجمهور وقت در سازمان ملل مطرح شد و در دولت تدبیر و امید هم آقای روحانی پیشنهاد جهان عاری از خشونت را مطرح کرد که نشاندهنده صلحطلبی جمهوری اسلامی ایران است و نخبگان، رسانهها و به خصوص معلمان باید در بسط و گسترش روحیه صلحطلبی ایران تلاش بیشتری کنند.