به گزارش «نماینده»، مردم نقاط مختلف جهان، سالانه به طور متوسط ۳۴ کیلوگرم (۷۵ پوند) انواع گوشت شامل گاو، گوسفند، مرغ، ماهی و... مصرف میکنند.
بر اساس پژوهشی که توسط «سازمان همکاری و توسعه اقتصادی» (OECD) و با استفاده از آمارهای موجود از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و ۴۲ کشور دیگر جهان صورت گرفته، استرالیا، امریکا، آرژانتین، اسراییل، و برزیل به ترتیب با ۹۰/۲، ۹۰، ۸۶/۶، ۸۶، و ۷۸ کیلوگرم، بیشترین مصرف سرانهی سالانهی انواع گوشت را به خود اختصاص دادهاند.
در سوی دیگر این فهرست، بنگلادش، هند، و اتیوپی قرار گرفتهاند که مصرف سرانهی گوشت سالانه در آنها به ترتیب ۳/۲۵، ۳/۲۶، و ۴/۱۶ کیلوگرم است.
در این تحقیق، ایران با مصرف سرانهی ۲۹/۲ کیلوگرم انواع گوشت در سال، در جایگاه ۲۴ قرار گرفته است که بالاتر از کشورهایی چون ترکیه، فیلیپین، مصر، و پاراگوئه به شمار میرود. با این وجود، این عدد، ۴/۸ کیلوگرم از متوسط مصرف جهانی کمتر است.
مصرف سرانهی اتحادیه اروپایی نیز بر اساس این پژوهش، ۶۴/۸ کیلوگرم انواع گوشت در سال است که این اتحادیه را در جایگاه دهم فهرست قرار میدهد.
هزینهی بالای گوشت در کشورهای در حال توسعه، و هنجارهای فرهنگی، از جمله عوامل اصلی اختلاف مصرف گوشت در کشورهای مختلف هستند. برای نمونه در کشور هند، جایی که اکثریت مردم آن پیرو آیین هندو هستند، گیاهخواری امری رایج به شمار میرود.