به گزارش «نماينده»، محمد دیمهور ظهر امروز در بازدید از مدارس شهرستان زیرکوه در جمع مدیران مدارس این شهرستان، اظهار داشت: اگر میخواهیم به کیفیت برسیم و آموزش و پرورش خلاق، فکور، موحد و پرتلاش و دلبسته به جایگاهش داشته باشیم، مدیران باید حصارهای جغرافیایی مدارس را بشکنند و با نگاه ویژه و استراتژیک به آموزش و پرورش، در چارچوب سند تحول بنیادین حرکت کنند.
وی ضمن تشریح ویژگیهای مدیران موفق افزود: توسعه مدیریت دانش یکی از ویژگیهای مدیران آموزش و پرورش است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: تعامل با اولیای دانشآموزان به صورت شفاف و صریح و بیان الزامات برای آنان بسیار ضروری است.
دیمهور مدیران را رهبران آموزشی دانست و بیان داشت: مدیران باید با برنامهریزی و ساماندهی و توسعه مدیریت دانش در راستای رشد شکوفایی و اعتلای آموزش و پرورش گام بردارند.
وی سنگبنای آموزش و پرورش را پایه اول ابتدایی عنوان کرد و افزود: باید با بکارگیری مجربترین معلمان در این پایه سنگبنای آموزش و پرورش را مستحکم کرد.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از همکاران خواست با مطالعه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تعامل و ارتباط با اولیا با آمادگی هرچه بیشتر سال تحصیلی جدید را آغاز کنند.
دیمهور آمادگی مدارس را برای برگزاری جشن شکوفهها و بازگشایی مدارس بسیار مطلوب توصیف کرد و گفت: در سال ۹۵-۹۴ بیش از ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار دانشآموز ابتدایی و ۱۳.۵ میلیون دانشآموز مقاطع تحصیلی مختلف سال تحصیلی جدید را آغاز خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: پیشبینی ما این است که امسال بیش از ۸۰۰ هزار نوآموز پیشدبستانی در کشور به مدرسه بروند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این نهاد در سال تحصیلی جدید با افزایش کمی مواجه است، اذعان داشت: تلاشهای همکاران فرهنگی در راستای پروژه مهر ستودنی است بهویژه که خراسان جنوبی همواره در این مسئله پیشتاز بوده و عملکرد مثبت داشته است.
دیمهور یادآور شد: امیدواریم با مشارکت اولیا و خانوادهها و همراهی و همدلی مسئولان، نهاد تعلیم و تربیت به اولویت نخست خود یعنی تعلیم و تربیت بپردازد تا آینده درخشانی برای کشور رقم زده شود