به گزارش «نماینده»، سردار علی فضلی با اشاره به حضور پرشور بسیج در تمام عرصه های علمی، جهادی و نظامی کشور از زمان انقلاب تاکنون، اظهار داشت: در طول تاریخ انقلاب دیدیم که وقتی حادثه ای رخ می دهد بسیج است که به میدان می آید و ماجرا را حل و فصل می کند.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به کنفرانس سران کشورهای اسلامی که در سال ۱۳۷۶ در تهران برگزار شد، گفت: کنفرانس سران کشورهای اسلامی، همایش سیاسی بسیار بزرگی بود که تنها ۶۷۰۰ نفر میهمان خارجی داشت و طبیعتا لازم بود تا امنیتی بسیار قوی بر فضای برگزاری اجلاس حاکم باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه مقرر شد تا بسیج و سپاه امنیت اجلاس را عهده دار شوند، افزود: ما برای بررسی چگونگی تأمین امنیت این اجلاس تحقیقاتی انجام دادیم و دیدیم که برای این اجلاس که هر چند سال یکبار در یک کشور برگزار می شود تمهیدات امنیتی شدیدی از سوی کشور برگزارکننده اتخاذ می شود، بصورتی که چند لشکر زرهی و مکانیزه در خیابان ها گارد می گیرند تا امنیت برقرار گردد.
سردار فضلی ادامه داد: ما گفتیم که این مدل تأمین امنیت، یک الگوی غربی است و ما آن را قبول نداریم و برای امنیت اجلاس سران کشورهای اسلامی از الگوی خود استفاده خواهیم کرد. الگوی ما امنیت نامحسوس بود، امنیت باید برقرار می شد اما بصورت نامحسوس، ما هم دو لشکر ۱۰ و ۲۷ سپاه را به میدان بردیم اما به گونه ای که کسی متوجه این موضوع نمی شد.
وی اضافه کرد: وزیر کشور وقت برای هماهنگی های بیشتر با ما جلسه ای گذاشت و از ما سوال کرد که طرحتان برای تأمین امنیت اجلاس چیست و چه تعداد نیرو لازم دارید؟ ما در جواب طرحمان را ارائه کردیم و اعلام نمودیم که ۱۰۰هزار نیرو را برای تأمین امنیت اجلاس سران پیش بینی کرده ایم.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه وزارت کشور تنها به اندازهی ۱۹هزار نفر جیره غذایی در اختیار سپاه قرار داد، خاطرنشان کرد: ما به وزیر کشور گفتیم که اصلا به کمک شما احتیاجی نداریم، چراکه نیروهای ما بسیجی هستند و یک بسیجی هم در مأموریت منتظر نمی ماند تا آب و غذا برسد، این ها با خدا معامله می کنند و در بند این مسائل نیستند و در نهایت ما به نیروهای خود اعلام کردیم که جیره غذاییشان را نیز خود تهیه کنند.
وی با بیان اینکه ۳۷هزار پاسدار و سرباز و ۶۳هزار بسیجی را برای تأمین امنیت اجلاس سران کشورهای اسلامی به میدان آوردیم، افزود: قرار بود تا حماسه ای بزرگ انجام شود و ما با کمبود ۸۱ هزار جیره غذایی روبرو بودیم، اما از این جهت نگران نبودیم چرا که بسیجی های با اخلاص ما با وسایل نقلیه شخصیشان که حتی بنزین آن را نیز خود تأمین می کردند به میدان می آمدند.
وی اذعان کرد: پس از اتمام این اجلاس، بعدها نیروی انتظامی اعلام کرد که در چند روز برگزاری اجلاس گزارش حتی یک مورد سرقت را هم در تهران نداشتیم و دلیل آن این بود که ۳۰هزار چشم بصیر بسیجی، تهران را در آن مدت، شبانه روز رصد می کرد.
سردار فضلی در ادامه گفت: در چنین اجلاسی که فقط ۱۰۰هواپیما و هلیکوپتر باید امنیت آسمان منطقه را تأمین می کردند، ما با همین بسیجی ها کاری کردیم که تا شعاع حدودا ۲۰ کیلومتری محل برگزاری اجلاس، یک باغچه نبود که از تفحص بسیجیانمان دور بماند.
وی با بیان اینکه چنین نیرویهایی در هیچ جای دنیا پیدا نمی شوند، یادآور شد: در زمان برگزاری اجلاس، برخی از مسؤولین امنیتی به ما می گفتند که ما در خیابان ها هیچ نیروی امنیتی نمی بینیم، نکند که شما در خواب غفلت هستید!؟ اما ما به آن ها ثابت کردیم که همان بسیجیان به صورت نامحسوس به بهترین شکل امنیت اجلاس را تأمین کردند.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین در خاتمه با تأکید بر آمادگی کامل اقشار مختلف بسیج برای دفاع همه جانبه از جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدات دشمن، گفت: امروز۲۲۵۰ گردان بیت المقدس، امام حسین(ع) و امام علی(ع) بسیج کاملا آماده تأمین امنیت کشور هستند.