به گزارش «نماینده»، سردار یحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری، که به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه تهران سخن می گفت، با ارائه تحلیلی از شرائط کنونی کشورهای حامی رژیم بعث در جنگ ۸ ساله علیه ملت ایران، گفت: در هشت سال دفاع مقدس تقریبا تمامی جبهه استکبار یعنی آمریکائیها، شوروی سابق – تعداد زیادی از کشورهای اروپایی و عربی در جبهه متحد حامیان رژیم کافر بعث عراق بودند.
وی ادامه داد: در سال ۱۹۹۰ اتحاد جماهیر شوروی سابق ۱۵ تکه شد و ۱۵ جمهوری مستقل بروز و ظهور پیدا کردند و فدراسیون فعلی روسیه طی ۱۴ سال گذشته، یعنی پس از حمله نظامی آمریکا به افغانستان روابط سیاسی بهتری با ایران دارد و هم اکنون در برخی از مسائل منطقه از جمله سوریه با ایران هماهنگ است.
وی اضافه کرد: در سال ۱۹۹۰ رژیم بعث عراق در حمله نظامی به کویت در کمتر از ۸ ساعت کویت را اشغال نظامی کرد و دولت کویت که میلیاردها دلار به صدام، علیه ایران کمک کرده بود، به مجازات الهی رسید. اما نظام جمهوری اسلامی ایران حمله نظامی به کویت را محکوم کرد و همچنین حمله متحدین به رهبری آمریکا، به عراق برای بیرون راندنش از کویت را محکوم کرد.
سرلشکر صفوی در ادامه با اشاره به ورود مستقیم آمریکا در جنگ عراق علیه ایران، گفت: آمریکا که صحنه گردان اصلی منطقه غرب آسیا بود، به رژیم بعث عراق کمک های بسیاری کرد و حتی از سالهای ۶۵ به بعد با ورود ناوگان جنگی خود به خلیج فارس و حمله نظامی به سکوهای نفتی ایران و هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران، عملا وارد جنگ با ایران به نفع صدام شد، پس از حادثه مشکوک ۱۱ سپتامبر و حمله به برجهای دو قلو که به احتمال زیاد طراحان اصلی آن موساد و سازمان CIA بودند، به بهانه مبارزه با تروریسم افغانستان را اشغال نظامی کرد و به بهانه دیگری تحت عنوان وجود سلاحهای کشتار جمعی در سال ۲۰۰۳ به عراق حمله کرد.
وی ادامه داد: آمریکائیها طی ۱۴ سال گذشته در دو جنگ افغانستان و عراق بیش از ۵ هزار کشته و ۱۶ هزار زخمی دادند و میلیاردها دلار از منابع مالی خود هزینه کردند ولی این دو جنگ به نفع ایران رقم خورد و ظالم بزرگتر، ظالم کوچکتری مانند صدام و رژیم بعث عراق را نابود کرد.
وی افزود: آمریکائیها اراده کرده بودند حکومت سکولار و دشمن ایران در عراق را بر مسند امور بنشانند که با هوشیاری مرجعیت عراق و مردم هوشمند عراق، حکومتی پارلمانی و اسلامی و دوست ایران، با اکثریت شیعیان در پارلمان عراق و نخست وزیری شیعی سکان اداره کشور را در اختیار دارد.
مشاور عالی مقام معظم رهبری با اشاره به درخواست دولت عراق از ایران، در مبارزه با گروه تروریستی تکفیری داعش گفت: ایران به درخواست دولت عراق بیشترین سهم را در مبارزه با داعش در عراق دارد و ائتلاف آمریکایی نه تنها کمکی نکرده است، بلکه در برخی از جاها به کمک داعش و سایر تروریستها آمده است.
سرلشکر صفوی در ادامه با اشاره به نقش پادشاه سعودی در کمک مالی به رژیم بعث عراق گفت: پادشاهی سعودی که میلیاردها دلار به صدام کمک کرد هم اکنون درگیر یک جنگ نیابتی و حمله نظامی وحشیانه و ظالمانه، با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی به مردم یمن شده است که سرانجام آن جز شکست و خواری برای سعودی های نخواهد بود.
صفوی با اشاره به حمایت های دولت حافظ اسد در هشت سال دفاع مقدس از جمهوری اسلامی ایران، گفت: دولت مرحوم حافظ اسد سوریه در هشت سال دفاع مقدس از نظر سیاسی و تبلیغاتی دوست ایران بود و این روابط دوستانه در زمان فرزندش، بشار اسد ادامه پیدا کرد، اگر چه سیاستهای آمریکا و صهیونیستها و برخی از کشورهای عربی طی پنج سال گذشته با اعزام هزاران تروریست اجاره ای به سوریه برای ساقط کردن دولت سوریه که محور مقاومت در برابر صهیونیست ها می باشد، سوریه را دچار بحران کرده است.
وی اضافه کرد: البته جمهوری اسلامی ایران، روسیه و حزب الله لبنان از دولت و ملت سوریه حمایت سیاسی می کنند و مشاوره نظامی به محور مقاومت می دهند.
وی با اشاره به نقش رژیم صهیونیستی در حمله نظامی عراق به ایران و سایر مسائل منطقه ای گفت: در حقیقت صدام و حامیان غربی او بزرگترین خدمت را به رژیم صهیونیستی کردند، چرا که منابع انسانی و اقتصادی ایران و عراق که می توانست برای آزادی قدس شریف و کمک به مردم مظلوم فلسطین بکار گرفته شود، به نفع امنیت این رژیم جنایتکار و کودک کش که هم اکنون نیز در مسجد الاقصی دست به جنایت دیگری زده است، استفاده شد.
دستیار مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح دستاوردهای دفاع مقدس پرداخت و تشکیل مقاومت اسلامی لبنان را از دستاوردهای دفاع مقدس خواند و با اشاره به اضمحلال رژیم صهیونیستی گفت: این حقیقتی است که رژیم صهیونیستی به سمت اضمحلال می رود و با توجه به سخن حکیمانه حضرت امام خامنه ای این رژیم ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.
وی ادامه داد: هم اکنون قدرت و هیبت آمریکا در مقیاس جهانی و منطقه ای شکسته است و دیگر آمریکائیها ابر قدرت جهانی نیستند و ایجاد نظم نوین جهانی که آمریکائیها برای قرن بیست و یکم دنبال می کردند به بی نظمی نوین جهانی، خصوصا در منطقه غرب آسیا تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: آمریکائیها طی دو دهه گذشته باعث ناامنی و ناآرامی و تنش و بحران در کشورهای پاکستان و افغانستان و کشورهای عربی منطقه شده اند و راه اندازی جریانهای تکفیری و تروریستی در منطقه و حمله نظامی به یمن را بایستی در سیاستهای غلط آمریکا دنبال کرد.
دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری با اشاره به ماهیت سیاستهای آمریکا گفت: واقعیت آن است که سرشت و ماهیت اعمال قدرت و اراده آمریکائیها بر مبنای زور و جنگ طلبی و منفعت طلبی شرکتهای سازنده سلاح های مخرب استوار است بطوریکه طی ده سال گذشته بیش از یکصد میلیارد دلار سلاح به کشورهای جنوبی خلیج فارس فروخته شده است.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران به فضل الهی و با رهبری خردمندانه و حکیمانه حضرت امام خامنه ای و هوشیاری ملت ایران، امروز کشوری قدرتمند، امن و پیشرفته شده است و نیروهای مسلح و مقتدر ایران نبوغ و توانمندی و قابلیت های دفاعی و هجومی خود را آنچنان توسعه داده اند که غیر قابل تصور برای دشمنان می باشند.
وی اضافه کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اراده و فکر و تجهیزات خود را متناسب با ماهیت جنگ های آینده طراحی کرده اند و برای پاسخگویی به تهدیدات احتمالی در گستره های دور دست و فراتر از مرزهای زمینی و هوایی و دریایی آماده کرده اند.
وی با اشاره به تغییر رهیافت دشمن در مقابله با انقلاب اسلامی گفت: اگر چه رهیافت دشمنان در مقابله با انقلاب اسلامی ایران تغییر کرده است و آنها در صدد نفوذ و تاثیر گذاری سیاسی و فرهنگی در کشور و استحاله انقلاب و انحراف آن از مسیر نورانی حضرت امام هستند، اما با رهبری خردمندانه ولایت فقیه و هوشیاری، ملت ایران بار دیگر آنها را در جبهه دیگری با شکست مواجه خواهد ساخت.
سردار صفوی تاکید کرد: شما ملت حماسه ساز و عاشورایی و دلدادگان مکتب حسینی و مهدوی، آرزوی دشمنان برای نفوذ در ارکان سیاسی و فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی کشور را به خاک سپرده و دفن و هر اراده و توطئه ای را که بخواهد عزت ملی و امنیت ملی کشورمان را در مقابل قدرت های بزرک به خطر بیندازد به فضل الهی خنثی خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اراده و فکر و تجهیزات خود را متناسب با ماهیت جنگ های آینده طراحی کرده اند و برای پاسخگویی به تهدیدات احتمالی در گستره های دور دست و فراتر از مرزهای زمینی و هوایی و دریایی آماده کرده اند.