به گزارش «نماینده»، رضا محدث، گفت: تصور می کنیم مجموعه اصولگرایی باید مطابق با تصمیمات جامعتین عمل کنند و نظرات کانون تربیت اسلامی براساس تصمیمات جامعتین خواهد بود.
وی یادآور شد: روح حاکم بر این کانون مطالبات رهبر معظم انقلاب و سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش است.
** احزاب از ایجاد التهاب در جامعه خودداری کنند
عضو شورای مرکزی کانون تربیت اسلامی همچنین بر ضرورت ایجاد مشارکت حداکثری در انتخابات آتی تاکید کرد و گفت: مردم ایران به برکت انقلاب اسلامی و راهنمایی های رهبر معظم انقلاب شناخت مناسبی از اوضاع وشرایط کشور، منطقه و بین المللی دارند و در صحنه های مختلف به درستی حضور چشمگیری را به نمایش گذاشته اند.
محدث افزود: احزاب در این شرایط نقش موثری در جهت ایجاد آرامش در جامعه ایفاء می کنند و باید هر آنچه را که برای منافع گروهی و جامعه موثر است را در نظر بگیرند و ضمن پرهیز از ایجاد التهاب در جامعه به عقاید مردم احترام بگذارند.
وی همچنین اظهارداشت: موضوع هسته ای تجربه خوبی است که احزاب می توانند با توجه به این موضوع در ایجاد فضای آرام جامعه و ارایه نظرات طرف های مقابل عمل کنند.
این فعال سیاسی تصریح کرد: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مسایل روز کشور باید حضور فعالی داشته باشند و این که گفته شود مجلس باید یک دست باشد، درست نیست.
محدث یادآور شد: مجلسی ها باید به نقادی سازنده از دولت بپردازند و این برای خود دولتمردان نیز مناسب است تا اشکال ها خود را مورد بررسی قرار دهند.
وی همچنین گفت: البته مجلس نباید به گونه ای باشد که چوب لای چرخ دولت بگذارد بلکه باید در فضای آرام نظرات خود را منتقل کند و برای رسیدن به چنین فضایی همه باید تحمل خود را افزایش دهند.
عضو شورای مرکز کانون تربیت اسلامی همچنین درمورد فعالیت خانه احزاب خاطرنشان کرد: خانه احزاب در دوره جدید نشان داد به مرحله ای رسیده است که با گفت وگو وتعامل نه با مقابله در فضایی آرام موضوعات خود را پیگیری کند.
** خط قرمز قانون اساسی است
محدث بر رعایت قانون در انتخابات آتی تاکید کرد و گفت: خط قرمز نظام قانون اساسی است و اگر ارکان نظام را قبول کرده ایم باید به اصول آن پایبند باشیم و از تضعیف ارکان آن پرهیز کنیم.
وی به ظهور تشکل های خلق الساعه در زمان های انتخابات اشاره کرد و اظهارداشت: این نقطه ضعف به دلیل نبود چند حزب قوی در کشور است، اگر احزاب موجود با محوریت اصولگرایی، اصلاح طلبی و مستقلین با رهبری واحد در صحنه انتخابات حاضر شوند چنین تشکل هایی بروز پیدا نمی کند.
وی ادامه داد: البته همین تشکل ها و گروه های بی نام ونشان نشات گرفته از احزاب موجود هستند ولی احزاب باید تلاش کنند تا از ورود چنین تشکل هایی به صحنه های انتخاباتی که پاسخگوی مطالبات مردم نیز نخواهند بود، ممانعت کنند.
عضو شورای مرکزی کانون تربیت اسلامی تصریح کرد: منتخبین احزاب باید پس از انتخاب شدن بر مواضع خود ایستادگی کنند و یکی از آفات نظام این است که احزاب قوی و بزرگ در کشور شکل نگرفته است.
** احزاب هزینه های انتخاباتی خود را شفاف اعلام کنند
محدث درباره امکان ورود هزینه های غیر شفاف انتخاباتی نیز گفت: اگر احزاب هزینه های خود را به طور شفاف اعلام کنند چنین اتفاقاتی نخواهد افتاد و وزارت کشور نیز باید تشکل هایی را که به صورت غیر رسمی وارد صحنه می شوند به طور رسمی اعلام کند.
وی خاطرنشان کرد: هر چه فضای انتخابات شفاف و امنیت بیشتر باشد مردم احساس امنیت بهتری و شناخت دقیق تری نسبت به کانیداهای معرفی شده و احزاب حاضر در صحنه خواهند داشت.
عضو شورای مرکزی کانون تربیت اسلامی اضافه کرد: دولت یازدهم اقدام مثبتی را در راه اندازی مجدد خانه احزاب انجام داد ولی نباید بطور سلیقه ای به آن نگاه شود و دولت باید با حمایت های مالی و معنوی خود در ادامه روند خانه احزاب نیز توجه داشته باشد.