گروه سیاست «نماینده» -هرچه به هفتم اسفند سال ۹۴ نزدیک می شویم پازل آرایش انتخاباتی احزاب و تشکل ها جهت نقش آفرینی گسترده در آوردگاه بهارستان تکمیل می شود، البته علاوه بر فعالیت احزاب و نهادهای سیاسی، کاندیداهای احتمالی نیز این روزها به صورت چراغ خاموش گعده های انتخاباتی برگزار می کنند و در حال رایزنی و گفتگو برای متقاعد کردن احزاب، پیرامون پیوستن آنها به فهرست های انتخاباتی هستند. از سوی دیگر دو جریان تاثیرگذار که در جغرافیای سیاسی ایران به عنوان اصولگرا و اصلاح طلب رسمیت پیدا کرده اند می خواهند با ارائه فهرست واحد از سوی جریان متبوعشان با یکدیگر رقابت کنند.
«ورامین، پیشوا و قرچک» هم درحال رفت و آمد کاندیداهای احتمالی مجلس و برگزاری همایش های وحدت و همگرایی اصولگریان است.
همایش همگرایی اصولگرایان خرداد سال جاری با دعوت از غلامعلی حدادعادل "رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس" برگزار شد و هم اکنون کاندیداهای احتمالی در سه جریان اصولگرا، اصلاح طلب و اعتدال رایزنی های انتخاباتی را آغاز کرده اند حتی تعدادی از آنان از مسئولیت های پیشین خود استعفاء دادند و عزم را برای رقابت در انتخابات جزم کردند.
تنها یک کرسی بهارستان در اختیار منتخب مردم «ورامین، پیشوا و قرچک» قرار گرفته با این حال نمایندگان سه جریان تاثیرگذار، حضوری فعال در این شهرستان دارند تا در میدان رقابت کاندیداهای مورد حمایتشان به قوه مقننه ورود پیدا کند.
**آرایش کنونی «ورامین» در مجلس به نفع اصولگرایان
سید حسین نقوی حسینی نماینده اصولگرای ورامین در خانه ملت و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس است. همچنین پس از تشکیل کمیسیون ویژه برجام با رای اعضا وی به عنوان سخنگوی این کمیسیون انتخاب شد.
نقوی حسینی در زمان استیضاح رضا فرجی دانا"وزیر سابق علوم، تحقیقات و فناوری" به عنوان یکی از استیضاح کنندگان ظاهر شد و در نطقی به انتقاد از عملکرد وزیر پیشین دولت تدبیر و امید پرداخت.
وی همچنین از نیروهای اصولگرایی شناخته می شود که بروحدت این جریان در انتخابات پیش رو تاکید دارد از این رو از رئیس مجلس هفتم و رئیس فراکسیون اصولگرایان دعوت کرد تا در نشست اصولگرایان در این شهرستان شرکت کند، اعلام مواضع این نماینده در بیرون و داخل مجلس باعث شد تا با لابی های پشت پرده وی در دوره جدید به عنوان مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس انتخاب نشود.
نقوی حسینی گزینه اصلی انتخابات مجلس دهم در حوزه ورامین است، گفته می شود شانس او برای پیوستن به فهرست اصولگرایان نسبت به کاندیداهای دیگر بیشتر است.
** از شورای شهر تا انتخابات مجلس
برخی از اعضای شورای شهر ورامین برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس دهم استعفا دادند؛ بهزاد حسینی و سید محسن رضایی استعفاء خود را تقدیم شورا کردند تا با برنامه ریزی و رایزنی در انتخابات مجلس حضور پیدا کنند.
بهزاد حسینی عضو و محسن رضایی رئیس سابق شورای شهر ورامین بودند اما رقابت در انتخابات را به عضویت در شورا ترجیح دادند.
منابع آگاه در استان، بهزاد حسینی و حجت الاسلام سید احمد حسینی که سابقه ریاست شورای شهرستان ورامین را دارد به عنوان رقبای نماینده فعلی ورامین در مجلس معرفی می کنند.
سید احمد حسینی مصمم است تا در انتخابات مجلس شرکت کند.
یکی دیگر از گرینه های احتمالی اصولگرایان برای انتخابات در حوزه ورامین سید رضا طباطبایی است، وی سابقه فعالیت در معاونت شهرداری، فرمانداری و بخشداری مرکزی ورامین را دارد، علاوه بر او رسانه ها از یک چهره شناخته شده که به واسطه مبارزات پدر در قبل از انقلاب صاحب نام شده به عنوان گزینه اصولگرایان در این شهرستان نام می برند البته او تاکنون اظهارنظری درباره حضور و یا عدم حضورش در انتخابات بیان نکرده است.
حجت الاسلام سید مهدی اندرزگو فرزند شهید اندرزگو که ارتباط و تعامل مناسبی با حزب موتلفه اسلامی دارد گزینه احتمالی اصولگرایان در انتخابات مجلس است.
در جریان اعتدال(حامیان دولت و اصلاحات) هم از یک عضو حزب اعتدال و توسعه به عنوان کاندیدای احتمالی انتخابات مجلس دهم نام برده می شود، نادر شیرکوند که در سال ۹۲ با حکم نوبخت رئیس تشکیلات حزب اعتدال و توسعه در ورامین شد از گزینه های شناخته شده و همسو با دولت یازدهم است.
**کاندیداهای احتمالی در پیشوا و قرچک
در پیشوای ورامین نیز دو گزینه، کاندیداهای احتمالی انتخابات مجلس دهم هستند؛ مجید اصفهانی "بخشدار سابق پیشوا" و رضا رجبی "بخشدار و سرپرست سابق فرمانداری شهرستان پیشوا" به احتمال زیاد تصمیم به کاندیداتوری در انتخابات مجلس گرفته اند.
رضا رجبی در دوره پیشین انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز شرکت کرده بود و پس از نقوی و نوش آبادی در رتبه سوم قرار گرفت به همین جهت از رسیدن به کرسی سبز بهارستان بازماند.
همچنین از شهرستان قرچک خبر می رسد، تاکنون چهره شناخته شده تمایل خود را برای حضور در انتخابات اعلام نکرده است، پیش از این از برخی اعضای شورا به عنوان گزینه های احتمالی نام برده می شد اما این اخبار در حد شنیده ها مطرح شد.
اسامی کاندیداهای احتمالی براساس آخرین اخبار در گزارش آمده است و پایگاه اطلاع رسانی «نماینده» حق اظهار نظر آنان را محفوظ می داند.