به گزارش «نماینده» جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در خانه ملت با اشاره به تهیه پیشنویس قطعنامه شورای امنیت که در بندی از آن به محدودیت ۸ ساله جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به موشکهای بالستیک اشاره شده، اظهار داشت: تیم مذاکره کننده هستهای قرار بود فقط در مساله هستهای به مذاکره بپردازد و بارها مقام معظم رهبری به این تیم توصیه کردهاند که به جز مسایل هستهای در زمینههای دیگر با طرف غربی گفتوگو نداشته باشند.
وی افزود: ما بارها از رئیس هیات مذاکره کننده ایرانی (محمدجواد ظریف) درمورد مساله موشکی و تاکید بر خطوط قرمز سوال کرده و توضیحات خواسته بودیم و از این بزرگواران درخواست کردیم به این موارد ورود نکنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: آنچه که در متن بیانیه و پیشنویس قطعنامه شورای امنیت و فک شیت وزارت خارجه عنوان شده موشکهای بالستیک و محدودیت در این زمینه است.
کریمی قدوسی خاطر نشان کرد: ما بر سر موشکهای بالستیک با هیچ کس مذاکرهای نداریم چرا که برای هر کشوری ثابت شده است که دشمنانش قصد تضعیف و محدود کردن آنان را دارند.
وی درمورد پیشنویس قطعنامه شورای امنیت درمورد موشکهای بالستیک به توضیحات بیشتری پرداخت و گفت: طبق این متن، ایران برای مدت ۵ سال از توسعه، تحقیق و حتی آزمایش موشکهای بالستیک منع شده است. منع ایران در تست این موشکها در حالی صورت میگیرد که بُرد نظامی و دفاعی ما در این حوزه مشخص خواهد شد.
نماینده مردم مشهد در خانه ملت با بیان اینکه پایگاهها، ناوها و لنگرگاههای آمریکا در منطقه تهدیدی برای کشورهای خاورمیانه از جمله ایران است، گفت: حضور آمریکا در منطقه، لزوم وجود موشکهای بالستیک را بیش از پیش با اهمیت کرده است.
وی اضافه کرد: ما به هیچ وجه محدودیت در حوزه نظامی به ویژه در حوزه موشکهای بالستیک را نخواهیم پذیرفت و بر گسترش تحقیق و توسعه در این زمینه تاکید داریم.
کریمی قدوسی درمورد رفع تحریمهای تسلیحاتی گفت: آنها به ما گفتهاند که حتی اگر میخواهید فشنگی به کسی بدهید باید به صورت موردی به ما بگویید که دقیقا میخواهید به چه کسی و کدام کشور این تسلیحات را صادر کنید. این شرط در واردات نیز صادق است.
وی تاکید کرد: ایالت متحده آمریکا میخواهد با شرطهای تسلیحاتی به دنیا بگوید که ما رابطه ایران، حزبالله، فلسطین را بر هم زدیم و این همان تضعیف مقاومت است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه در متن توافق وین اجازه دسترسی به مراکز نظامی و موشکی داده شده است، گفت: آژانس در سال ۲۰۱۱ طی متنی خواستار بازرسی از ۱۶۰ مراکز نظامی ما شده بود و امروز اجازه این درخواست در متن توافق وین آمده است.
کریمی قدوسی ضمن تاکید بر حفظ دستاوردهای نظامی خاطر نشان کرد: موضوعاتی نظیر مراکز نظامی، ارتباط ایران با کشورهای منطقه همچون لبنان، سوریه، فلسطین، یمن و عراق و وجود صنایعی همچون موشکهای بالستیک جزو خط قرمزهای نظام جمهوری اسلامی است و همانگونه که مقام معظم رهبری امروز در نماز عید فطر تاکید کردند ما سر سوزنی از این محورها کوتاه نخواهیم آمد.