به گزارش «نماینده» محمدرضا عارف رئیس بنیاد امید ایرانیان در جمع مردم شهرری با اشاره به صدور بیانیه مشترک ایران و گروه ۱+۵ با تبریک موفقیت کشورمان در پایان دادن به چالش ساختگی ۱۲ در ارتباط با پرونده هسته ای، گفت: از تیم مذاکره کننده هسته ای به ویژه آقایان ظریف و صالحی که با برخورد قوی، کارشناسی و فنی و با رعایت خطوط قرمز نظام در مذاکرات ۲۳ ماهه همواره با سعه صدر و حسن نیت حداکثری عزت ملی ایران را حفظ کردند، تشکر و قدردانی میکنم.
وی همچنین با قدردانی از رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور به دستاوردهای توافق هستهای اشاره کرد و افزود: پذیرفتن حق قانونی ایران در استفاده از فناوری هستهای و غنیسازی، تأیید عملی مواضع قبلی جمهوری اسلامی در صلح آمیز بودن فعالیتهای هسته ای با لغو تحریمهای ضالمانه، فراهم شدن فضای جدید در دنیا و در ارتباط با استفاده کشورهای در حال توسعه از فناوری های پیشرفته، شکستن انحصار استفاده از فناوریهای پیشرفته توسط کشورهای خاص و فراهم شدن زمینه توسعه همکاری و تعامل با دنیا در زمینههای علمی و فناوری با توجه به اولویت های سند چشم اندار از جمله دستاوردهای توفق هستهای است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تأثیرگذاری این توافق در منطقه و عرصه بین الملل، خاطرنشان کرد: ایجاد فضای جدید همکاریهای منطقه ای و جهانی برای کشورمان، ایجاد زمینه برای تعامل بیشتر علمی - فناوری بین کشورهای جنوب با کشورهای شمال و فراهم شدن فرصتی برای تقویت روابط دوجانبه با کشورهای منطقه و شوراهای اسلامی و غربی از جمله دستاوردهای این توافق در منطقه و عرصه بین الملل است.
عارف استمرار و تقویت فضای خوب و امید به آینده در کشور همراه با نشاط بیشتر و زمینه سازی برای تعامل و گفتوگوی بیشتر بین جریانات داخل کشور در راستای همبستگی و وحدت ملی را از جمله دستاوردهای توافق هسته ای در داخل کشور ارزیابی کرد و ادامه داد: فضای با نشاط و امیدی که با تلاش تیم مذاکره کننده هستهای که انتخابات خرداد ۹۲ که پشتوانه آنها بود شکل گرفت باید حفظ و ارتقاء پیدا کند، باید آستانه تحمل جریانات سیاسی بالا رود. متأسفانه جریانی که در داخل قدرت سهم عظیمی دارد آستانه تحملشان پایین است و به رقیب خود اتهامهای ناروا میزند.
وی با تأکید بر پرهیز از سایشهای بی مورد سیاسی در داخل کشور بخصوص در آستانه انتخابات مجلس گفت: انتخابات مهمترین نمود مردمی بودن نظام حکومتی ماست که ریشه در نظریه حکومتی امام راحل دارد و جایگاه ویژه و برجسته ای در قانون اساسی کشورمان دارد، به همین دلیل جریان اصلاح طلبی به عنوان تفکری برخواسته از دل اسلام ناب محمدی و اندیشه های امام خمینی باید تلاش کند با بسیج کلیه امکانات مادی و معنوی خود با هدف پاسخ به مطالبات مردم عزیر کشورمان در انتخابات پیش رو با رهبردهای مشخص و شفاف مشارکت جدی داشته باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مهمترین راهبرد اصلاح طلبان در انتخابات آینده را تحقق مشارکت حداکثری مردم دانست و با اشاره به راهبرد اصلی نظام در انتخابات ۹۲ که حق الناس دانسن رای مردم و ضرورت حضور همه ایرانیان در انتخابات بود، تصریح کرد: مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تقویت امنیت و همیستگی ملی می شود و راه توسعه و پیشرفت کشور را هموارتر میکند و نیز باعث کاهش هزینههای اجتماعی و سیاسی در اجرا برنامهها میشود.
عارف با بیان اینکه باید تلاش کرد حماسه دیگر در انتخابات اسفندماه خلق شود، گفت: جریانات سیاسی باید برای حضور حداکثری مردم از طریق فعال کردن همه تشکلهای سیاسی و نخبگان و نیروهای مرجع و تأثیر گذار خود تلاش کنند.
وی ادامه داد: همه گروههای سیاسی باید از حاشیه سازی و پرداختن به حاشیهها و درگیریهای بی حاصل جناحی پرهیز کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با مخاطب قرار دادن اصلاح طلبان گفت: جریان اصلاح طلب باید در راه رسیدن به اجماع و وحدت و به حداقل رساندن اختلافات احتمالی درون گروهی تلاش کنند.
عارف تأکید کرد: اصلاح طلبان حاضرند با حفظ هویت خود برای تقویت مشترکات بین دو جریان سیاسی با رقیب خود تعامل و گفتوگو کنند به شرطی که رقیب این پیشنهاد را با حسن نیت بپذیرد.
وی بر لزوم رعایت دقیق قانون و مقررات و پیرهیز از هرگونه فعالیتهای فراقانونی از سوی دست اندرکاران امر انتخابات و جریانات سیاسی تأکید کرد و گفت: همگان باید تلاش کنند که انتخابات در فضایی آرام و با نشاط و با امید به آینده بهتر و درخشان برگزار شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر توجه جریانات سیاسی و کاندیداها به مطالبات آحاد جامعه و طبقات و اقشار اجتماعی علی الخصوص اقشار آسیب پذیر و مستضعف، خاطرنشان کرد: رعایت اخلاق مداری و عقلانیت و اعتدال در همه فعالیتهای انتخاباتی و رعایت خرد جمعی باید سرلوحه فعالیتهای همه جریانات سیاسی بخصوص اصلاح طلبان باشد.
عارف که به دعوت انجمن اسلامی معلمان شهرری در جمع مردم این منتطقه از تهران حضور پیدا کرده بود، در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت توجه به مسائل معیشتی، شغلی و منزلتی معلمان تاکید کرد و گفت: امروز برای رواج تعلیم و تربیت اسلامی صحیح در جامعه، سخت نیازمند معلمان با انگیزه و دلسوز هستیم. نسلهایی که به صحنه میآیند باید با معیارهای ارزشی انقلاب و وظایف و مسئولیتهای ملی خود آشنا بوده و توانایی لازم و کافی را برای خدمت کسب کرده باشند.