به گزارش نماينده، اواخر سال گذشته با طرح شکایتهای مشابهی از سوی تعدادی از شهروندان مشخص شد که زن و شوهری تحت عنوان «فروش سهام بیمارستان جم تهران» اقدام به دریافت وجوه نقد از آنها کردند اما پس از گذشت چند ماه و بدون آنکه سهامی به مالباختگان تحویل و یا حتی اصل پول آنها را بازپس دهند، ناگهان ناپدید شدند و به این شیوه و شگرد اقدام به کلاهبرداری از آنها کردند.
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع کلاهبرداری و به دستور رئیس شعبه ۱۰۱ دادگاه عمومی بخش آفتاب، پرونده جهت رسیدگی در اختیار پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
مالباختگان در اظهاراتی مشابه عنوان کردند که زن و شوهری جوان به نام «زهره» و «محسن» با طرح ادعای این مطلب که کارمند بیمارستان جم تهران هستند و به این واسطه قادر به واگذاری سهام بیمارستان برای سایر افراد هستند، از هر کدام از مالباختگان وجوهی چند ۱۰ میلیون تومانی دریافت و بعضاً چندین ماه نیز مبالغی را تحت عنوان سود سهام به آنها پرداخت و پس از آن متواری شدند.
یکی از مالباختگان که شکایت اولیهاش در کلانتری ۱۷۱ مصطفی خمینی مطرح و به مرجع قضایی ارسال شده بود، پس از حضور در پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به کارآگاهان گفت: از طریق اطرافیان و بچه محلهای منطقه مرتضیگرد اطلاع پیدا کردم که دو نفر از اهالی ساکن در منطقه که گویا پرسنل بیمارستان جم تهران هستند، برای تعدادی از اهالی اقدام به خرید سهام بیمارستان کردند و طی چندین ماه نیز مبالغ قابل قبولی را تحت عنوان سود سرمایه گذاری به آنها پرداخت کردند؛ از طریق یکی از دوستان که او نیز پس انداز خود را در قالب خرید سهام در اختیار این زن و شوهر قرار داد بود و طی یک سال گذشته نیز سود خوبی به او پرداخت شده بود، به این زن و شوهر معرفی شدم. با اصرار من آنها قبول کردند تا من نیز به عنوان سهام گذار اقدام به سرمایه گذاری کنم؛ با توجه به اطلاعاتی که در خصوص سابقه و به ویژه شهرت بیمارستان جم تهران پیدا کردم و تصور میکردم که فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری فراهم شده است، اقدام به پرداخت مبلغ ۱۰۷ میلیون تومان به این زن و شوهر کردم؛ پس از مدتی وعده و وعیـد، مبالغی تحت عنوان سود به من پرداخت شد اما پس از چند ماه ناگهان این دو نفر ناپدید شدند و هیچ کس از آنها اطلاعی نداشت.
کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با مراجعه به بیمارستان جم تهران و بررسی سوابق پرسنل آن اطمینان پیدا کردند که محسن. ر (متولد ۱۳۶۴) و زهره. ی (متولد ۱۳۶۷)، هیچکدام دارای سابقه استخدام و یا اشتغال در بیمارستان جم تهران را نداشتند و آنها فقط با استفاده از عنوان بیمارستان اقدام به کلاهبرداری از دهها مالباخته کردند.
در ادامه کارآگاهان با شناسایی محلهای سکونت محسن و زهره در منطقه مرتضیگرد به تحقیق از اعضای خانواده این دو نفر پرداختند اما آنها مدعی شدند که هیچ ارتباط و یا اطلاعی از محسن و زهره ندارند.
اقدامات پلیسی برای شناسایی و دستگیری متهمان در دستور کار پایگاه نهم پلیس آگاهی قرار داشت تا در نهایت مخفیگاه آنها در منطقه شهرری شناسایی و پس از اطمینان از حضور این زن و شوهر، هر دو نفر آنها را دستگیر و به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل کردند که هر دو متهم به صراخت به کلاهبرداری از مالباختگان اعتراف کردند.
سرهنگ کارآگاه حسـین زارع، رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: دو متهم پرونده در قالب خرید سهام سرمایه گذاری در بیمارستان جم تهران اقدام به دریافت چند میلیارد تومان از مالباختگان کردند.
زارع با اشاره به مدت یک ساله فعالیت متقلبانه متهمان عنوان داشت: در طول بیش از یک سال، متهمان پس از دریافت وجوه نقد چند ۱۰ میلیون تومانی از مالباختگان، با انجام مانورهای متقلبانه قسمتی از اصل پول مالباختگان را در قالب پرداخت سود سرمایه گذاری به آنها بازپس میدادند تا به این شیوه و شگرد اقدام به فریب سایر افراد کردند و از سوی دیگر نیز مانع از طرح شکایت توسط شکات پرونده شوند.
رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان این خبر خاطرنشان کرد: متهمان با به دست آوردن بیش از دو میلیارد تومان، در اواخر سال گذشته متواری شدند که خوشبختانه با انجام اقدامات گسترده پلیسی، دستگیر و به صراحت به اقدامات کلاهبرداری خود اعتراف کردند؛ لذا از تمام شکات و مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد و تحت عنوان واگذاری سهام بیمارستان جم تهران مورد کلاهبرداری قرار گرفتند دعوت میشود تا برای پیگیری شکایت خود به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در شهرری – خیابان آستانه مراجعه کنند.