نرخ وام مسکن جانبازی در سال ۹۴ تعیین شد

نمایندگان مجلس با تصویب بندهایی از لایحه بودجه وزارت شهرسازی را مکلف به تامین مسکن ۷۰ هزار واجد شرایط ایثارگر و بانک مرکزی را موظف به پرداخت وام مسکن جانبازی تا سقف ۸۳ میلیون درشهر های بزرگ کردند

به گزارش نماینده به نقل از مهر در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی بندهایی از بخش درآمدی لایحه بودجه در دستور کار مجلس قرار گرفت.

وکلای ملت با تصویب بندی وزارت راه و شهرسازی را موظف کردند بر اساس برنامه پنجم توسعه با هماهنگی و معرفی بنیاد شهید و امور ایثارگران نسبت به تأمین مسکن و یا زمین مسکونی به قیمت منطقه‌ای و سایر هزینه‌ها به قیمت تمام شده برای حداقل هفتاد هزار نفر از واجدان شرایط که قبلاً از زمین و یا مسکن واگذاری از سوی دولت استفاده نکرده‌اند، اقدام کند.

نمایندگان با تصویب بندی بانک مرکزی را موظف کردند از طریق بانکهای عامل در سال ۱۳۹۴ به تعداد یکصد هزار نفر از جانبازان با اولویت درصد جانبازی، آزادگان، خانواده شهدا (همسر، والدین و فرزندان)، رزمندگان با سابقه ۶ ماه حضور در جبهه، فرزندان جانبازان هفتاددرصد (۷۰%) و بالاتر و وراث تحت تکفل جانبازان بیست‌و‌پنج درصد (۲۵%) و بالاتر و وراث تحت تکفل آزادگان متوفی فقط یک فقره تسهیلات مسکن براساس قوانین مربوط و برابر قانون الزام بانکها به پرداخت تسهیلات به وراث جانبازان و آزادگان متوفی مصوب ۲۲/۱/۱۳۸۰ (واجدان شرایط) برای خرید یا ساخت مسکن اعطاء کند.

همچنین مبلغ تسهیلات مزبور به ازای هر واحد مسکونی در شهرهای با جمعیت بیش از یک‌میلیون نفر، هشتصد و سی میلیون (۸۳۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال، مراکز استان‌ها، هفتصد میلیون (۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال، سایر شهرها پانصد و هفتاد و پنج میلیون (۵۷۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال، روستاها سیصدو پنجاه میلیون (۳۵۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و در شهرهای جدید معادل سقف تسهیلات مرکز همان استان و با نرخ چهاردرصد(۴%) با مدت بازپرداخت بیست‌ساله بدون رعایت الگوی مصوب مسکن و نوساز بودن تعیین می‌شود