وقتی غرضی می خواست سد عباسپور را منفجر کند!

يک آدمي آمده که لباس سربازي پوشيده و يک کلت هم در دستش است. من ايشان را نمي‌شناختم.

نمایندهیوسف آرمودلی مدیرعامل فعلی سازمان انرژی‌های نو ایران؛ در زمان جنگ در سد شهید عباس‌پور خوزستان کار می‌کرد، در آن زمان محمد غرضی استاندار خوزستان بود، آرمودلی این خاطره ناب را در سال ۱۳۹۰ یعنی قبل از اینکه اسم غرضی برای انتخابات ریاست جمهوری مطرح شود در مصاحبه بامرکز کارآفرینی دانشگاه شریف گفته است:

«تجربه‌ جنگ برای من بسیار تجربه‌ عجیب و غریبی بود. در نیروگاه [شهید عباس‌پور] ما دائماً بمباران می‌شدیم و یادم هست که آقای غرضی آن موقع استاندار بودند. یک شب آمدند به نیروگاه و دیدم که یک آدمی آمده که لباس سربازی پوشیده و یک کلت هم در دستش است. من ایشان را نمی‌شناختم.  

بعد گفت که من آمده‌ام که دیوار سد را منفجر کنم و آبش را بریزم زیر پای لشکر عراق! یقه‌اش را گرفتم و گفتم از اینجا برو بیرون و خلاصه با استاندار وقت آن زمان دست به یقه شدم.  

ایشان به من گفت من استاندارم! به من زنگ زدند و پرسیدند که چه ‌خبر شده است؟ گفتم یک عده آمده‌اند و با خودشان دینامیت آورده‌اند و می‌خواهند اینجا را منفجر کنند و این آقا می‌گوید من استاندارم! آنها هم گفتند ما اولین بار است که در چهارمحال و ‌بختیاری، یک رشتی پیدا کرده‌ایم که با ما دست به یقه شده است!».

منبع: پارسینه