بهترین پاسور خط میانی کنونی فوتبال +عکس

شاید معدودی از فوتبالیست های بال چپ وراست کنونی فوتبال جهان مانند استفان لیشاشتاینر سوئیسی با هر پاسی که از کناره ها میدهند زمینه ساز موقعیت گلزنی بازیکنانن خودی را فراهم میکنند اما هیچ کدام مانند آنتونیو کاندروا هافبک ملی پوش ایتالیایی لاتزیو در این امر متبحر نیستند.

به گزارش نماینده، “آنتونیو کاندروا” متولد ۲۸ فوریه ۱۹۸۷ با ۲۷ سال سن  متولد شهر رم ایتالیا نزدیک به ۱۰۰ گل در لاتزیو وتیم ملی ایتالیا را با پاس گل های خود و سانترهای مواج خلق کرده است.

 

 

آنتونیو کاندروا فعالیت حرفه ای خود را در سال ۲۰۰۴ از تیم ترانا آغاز کرد و طی ۳ سال در ۴۷ بازی به میدان رفت. پس از آن طی ۳ سال از ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷ در اودینزه تنها ۳ بار به میدان رفت و تا سال ۲۰۱۲ در ۴ تیم لیورنو، یونتوس، پارما و چزه نا به طور قرضی به میدان رفت تا در سال ۲۰۱۲ لاتزیو و کلودیو لوتیتو وی را به طور قطعی خریداری کند.

 

 

درخشش خیره کننده آنتونیو کاندروا از لاتزیو آغاز شد و سبب شد تا هم اکنون تیم های رئال مادرید و منچستریونایتد با پیشنهاد مبالغ بالایی درصدد جذب بهترین بال چپ دنیا باشند.

 

 

کاندروا در ۸۷ بازی برای لاتزیو ۲۱ گل حساس به ثمر رساند و از سال ۲۰۰۹ تا کنون برای تیم ملی ایتالیا در ۲۶ بازی یک گل وچندین پاس گل که نمونه های مهم آن در رقابت های جام جهانی و یورو می باشد، به ثمر رسانده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران