پورنجاتی:

تئوریسین‌های اصلاحات، یا اطلاعاتی و یا نظامی بوده اند

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ششم گفت: آقاي حجاريان تئوريسين ديروز و امروز اصلاحات ما است ايشان در دفتر اطلاعات و تحقيقات نخست‌وزيري بوده است كه كار اطلاعاتي مي‌كرد و در شكل‌گيري وزارت اطلاعات حضور داشت.

به گزارش نماینده به نقل از جهان، احمد پورنجاتی، فعال دوم خردادی در گفتگو با روزنامه اعتماد گفت: تمام افراد اصلاح‌طلبی که الان شما حتی به عنوان تئوریسین اصلاحات می‌شناسید در شکل‌دهی سازمان‌های امنیتی و اطلاعاتی و نظامی کشور نقش داشته‌اند.

آقای حجاریان تئوریسین دیروز و امروز اصلاحات ما است و بسیار هم عزیز است، ایشان در دفتر اطلاعات و تحقیقات نخست‌وزیری بوده است که کار اطلاعاتی می‌کرد و در شکل‌گیری وزارت اطلاعات حضور داشت. محسن آرمین و بهزاد نبوی سپاهی بودند. مصطفی تاجزاده که مدیرکل بخش فرهنگی اما ممیزی انجام می‌داد.