پکرمن:

بدون سوارز هم قدرتمند هستیم

سرمربی اروگوئه تاکید کرد تیمش بدون حضور لوییس سوارز هم قدرت بسیاری دارد.

به گزارش نماینده، لوییس سوارز در جریان رویارویی ایتالیا و اروگوئه شانه جورجیو‌ کیه‌لینی، مدافع ایتالیا را گاز گرفت و به خاطر آن از چهار ماه حضور در هرگونه فعالیت فوتبالی محروم شد.

در نبود او، تیم ملی اروگوئه در مرحله حذفی رقابت‌های جام جهانی به مصاف کلمبیا خواهد رفت. خوزه پکرمن بر این باور است که تیم ملی تحت هدایت او بدون حضور سوارز هم قدرتمند است.

وی در این خصوص گفت: اروگوئه را باید به شکل یک تیم نگاه کرد. ما به عنوان یک تیم خودمان را آماده می‌کنیم تا با یک تیم دیگر روبه‌رو شویم. تیم حریف قدرتمند است و تجربه بالایی دارد و از حضور بازیکنان با تجربه‌ای در ترکیب خود بهره می‌برد. حریف سختی پیش رو داریم. البته مشکل‌هایی هم داریم که باید به آنها بپردازیم.

پکرمن افزود: رویارویی با کلمبیا یک آزمون بزرگ برای ما است. همه بازیکنان در آمادگی کامل هستند. ما بدون سوارز هم تیمی قدرتمند هستیم. باید خوش‌بینانه به تمام توانایی‌هایی که داریم نگاه کنیم تا موفق شویم.