ایران بیشتر از متوسط جهانی فولاد تولید می کند

به گزارش نماینده به نقل از مهر ؛ بر اساس گزارش جديد انجمن جهاني فولاد رشد توليد فولاد خام ايران تا پايان ماه آوريل سال جاري ميلادي به ۴.۷ درصد رسيد اين در حاليست كه متوسط رشد توليد فولاد خام در جهان در اين مدت ۲.۵درصد بوده است. در اين ۴ ماهه ايران همچنان بزرگ ترين…

به گزارش نماینده به نقل از مهر ؛ بر اساس گزارش جدید انجمن جهانی فولاد رشد تولید فولاد خام ایران تا پایان ماه آوریل سال جاری میلادی به ۴.۷ درصد رسید این در حالیست که متوسط رشد تولید فولاد خام در جهان در این مدت ۲.۵درصد بوده است.

در این ۴ ماهه ایران همچنان بزرگ ترین تولید کننده این فلز در خاورمیانه شناخته شده و با تولید بیش از ۵ میلیون تن انواع شمش فولادی در جایگاه نخست این منطقه ایستاده است. میزان تولید فولاد خام ایران در مدت مشابه سال ۲۰۱۳ به ۴ میلیون و ۷۸۹هزار تن رسیده بود.

از سوی دیگر پس از ایران،‌کشورهای عربستان سعودی با تولید دو میلیون تن در رتبه دوم خاورمیانه قرار گرفت. میزان رشد تولید فولاد خام این کشور ۱۳.۸ درصد بوده است.

سپس قطر با رشد تولید ۲۲.۵ درصدی تنها ۹۳۷ هزار تن فولاد تولید کرد اما امارات متحده عربی با افت ۴.۵درصدی ۸۳۹هزار تن از این محصول پرمصرف تولید کرد و در رده سوم خاورمیانه قرار گرفت.

گزارش انجمن جهانی فولاد در عین حال نشان می دهد کل تولید فولاد خام جهان در ۴ ماه ابتدای سال ۲۰۱۴ از ۵۴۳ میلیون تن فراتر رفت که این رقم با متوسط رشد ۲.۵درصدی همراه شده است.

در این میان چین بیش از ۲۷۱ میلیون تن فولاد خام تولید کرد که نزدیک به نیمی از کل تولید ۶۵ کشور جهان را در بر می گیرد. تولید فولاد در چین در این مدت ۲.۷درصد رشد یافته است.