بروجردی:

اروپایی‌ها در سوریه از چاله به «چاه» افتاده‌اند

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در حال حاضر صدها نفر از کشورهای اروپایی با تابعیت اروپا در سوریه می‌جنگند.

به گزارش نماینده به نقل از ایسنا، علاءالدین بروجردی شب گذشته در همایش تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم حضرت زینب (س)، اظهار داشت: ما از اهمیت برکات و اهمیت نظام جمهوری اسلامی، غافل هستیم.

وی افزود: وقتی ما تفکرات التقاطی عجیب را در جهان می‌بینیم، باید شکرگزار نعمت جمهوری اسلامی باشیم. قبل از انقلاب این کشور ایران بود اما ۶۰۰۰ مستشار آمریکایی به همه مقدرات ما حاکم بودند.

بروجردی خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره)، این حرکت عظیم را با هدایت الهی رقم زدند و این ملت هم به سنت الهی (ان الله لایغیروا ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم) عمل کردند و این تغییر را با تقدیم ده‌ها هزار شهید در درون جامعه ایجاد کردند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس یادآور شد: هیچ کشور دیگری در جغرافیای سیاسی امروز دنیا نیست که جرات ایستادگی در مقابل آمریکا را داشته باشد و فریاد بزند که «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند» و در عمل نیز هیچ غلطی نتوانست انجام دهد.

بروجردی ضمن اشاره به اوضاع سوریه، اضافه کرد: آمریکایی‌ها بعد از فروپاشی نظام نامبارک در مصر، احساس کردند موازنه قدرت در منطقه به ضرر آمریکا تغییر یافته است. ملت مصر اتفاق عظیمی را رقم زد اما رهبران آن لیاقت سپاس از این حرکت بزرگ را نتوانستند به نمایش بگذارند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین آمریکایی‌ها بعد از آن سراغ سوریه به عنوان خط مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی رفتند و به عنوان یک ابرقدرت با همه عده و عُده از امکانات استفاده کردند و در یک تحلیل غلط، در ماه‌های اولیه بحران سوریه اعلام کردند که بشار اسد ظرف ۳-۲ ماه آینده سقوط خواهد کرد.

وی ضمن اشاره به مواضع کشورمان در قبال سوریه، عنوان کرد: همه کسانی که در کنار آمریکا قرار گرفته بودند، تصور داشتند که بشار سقوط خواهد کرد اما در نقطه مقابل ایران از ابتدا اعلام کرد که بشار باید بماند، چرا که سوریه خط مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی است.

بروجردی یادآور شد: اسراییل دشمن قسم خورده جهان اسلام است. طبیعی است که ما نتوانیم در برابر این ظلم بی‌تفاوت باشیم. کسانی که می‌گویند ما نباید برای سوریه و لبنان هزینه کنیم، به عمق مطلب توجه ندارند. ما با اقداماتی که در جنگ تحمیلی انجام دادیم و با هم‌پیمانانی که برای خودمان ایجاد کردیم، خط مقدم جبهه را در کنار رژیم صهیونیستی انتقال دادیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در بخش دیگری از سخنان خود درباره نیروهای تکفیری حاضر در سوریه، بیان کرد: امروزه صدها نفر اروپایی از چاله درآمده‌اند و به چاه افتاده‌اند. آنها بجای پذیرفتن اسلام ناب، با وهابیت، سلفی‌گری و تکفیری‌ها آشنا شدند. در حال حاضر صدها نفر از کشورهای اروپایی با تابعیت اروپا در سوریه می‌جنگند.

وی اضافه کرد: بحران سوریه دیر یا زود پایان می‌یابد و این افراد باید به کشورهایشان بازگردند. صدها تروریست باید به کشورشان برگردند. آن موقع خواهید دید که دود تربیت کردن چنین افرادی به چشم خود اروپایی‌ها خواهد رفت. پانصد تروریست از انگلیس در سوریه می‌جنگند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیانات خود پس از ذکر خاطرات سفر به سوریه، گفت: در اولین سفری که به سوریه داشتیم، مقامات سوری به ما اجازه تشرف به حرم حضرت زینب (س) را نمی‌دادند، ولی در سفرهای بعدی دیدیم که تروریست‌ها تا کجا آمده‌اند و به چه میزان تخریب کرده اند. بسیاری از ساختمان‌ها با خمپاره تخریب شده است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، هم‌چنین با بیان خاطرات امدادهای غیبی در سوریه و لبنان، خاطرنشان کرد: وقتی بعد از جنگ ۳۳ روزه به بیروت رفتیم، سید حسن نصرالله خاطرات متعددی از امدادهای غیبی را برای ما نقل کرد و گفت ما بعد از ۲۰ سال جنگیدن با رژیم صهیونیستی، شاهد امدادهای غیبی هستیم که بعضی از آنها حتی برای من نیز غیرقابل باور است.

بروجردی در انتهای سخنان خود، به بیان قدرت دفاعی کشورمان پرداخت و خاطرنشان کرد: امروز ما یکی از قدرت‌های برتر موشکی دنیا هستیم و در راس نیروهای مسلح ما یک مرجع تقلید و یک مرجع تقلید قرار گرفته است.

وی افزود: امروز بدون تردید ایران مقتدرترین کشور در منطقه است. حلقه ضعیف ما، حلقه اقتصادی است. تکلیف همه ما این است که با غیرت اهل‌بیتی، شعار امسال مقام معظم رهبری را تحقق بخشیم.

در پایان این مراسم از خانواده‌های شهدای دفاع از حریم حضرت زینب (س)، تجلیل شد.