کولیوند در نطق میان دستور:

سیاست‌زدگی در تعدادی از مجموعه‌های اجرایی کشور نمایان است

نماینده کرج در مجلس گفت: متأسفانه شاهد سیاسی بازی و سیاست‌زدگی در تعدادی از مجموعه‌های اجرایی کشور هستیم، که این موضوع خسارت جبران‌ناپذیری را بر بدنه اجرایی کشور وارد و روز به روز سیستم اجرایی را ضعیف خواهد کرد.

به گزارش نماینده به نقل از فارس  محمد جواد کولیوند نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در نطق میان دستور خود در صحن علنی اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم و حساس در زمان کنونی حفظ جایگاه ویژه نظام جمهوری اسلامی ایران که این مهم از دستگاه دیپلماسی کشور و سایر مجموعه‌های داخلی مورد مطالبه است.

وی افزود: ضرورت حمایت و پشتیبانی یکپارچه از سربازان و مجاهدان عرصه سیاست خارجی مبنی بر وحدت همه جانبه به منظور دستیابی به اهداف مهم نظام، خاستگاهی است که از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای مدنظر است و مسئولان دستگاه دیپلماسی کشور نیز باید با اطلاع‌رسانی و گزارش‌های مستمر مرحله‌ای نسبت به شفافیت و اغنای افکار افرادی که نسبت به این موضوع اظهار نگرانی کرده‌اند را بنمایند.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: متأسفانه شاهد سیاسی بازی و سیاست‌زدگی در تعدادی از مجموعه‌های اجرایی کشور هستیم، که این موضوع خسارت جبران‌ناپذیری را بر بدنه اجرایی کشور وارد و روز به روز سیستم اجرایی را ضعیف خواهد کرد.

کولیوند ادامه داد: امروز مسائل جدی کشور همانند تورم، تولید، اشتغال، کارآفرینی سهام عدالت، صندوق‌های بازنشستگی، بیمه و تعیین تکلیف بیمه‌های روستایی و عشایری نیاز به توجه ویژه و به خصوص توجه دولت و مجلس را دارد.

وی اضافه کرد: در روز گذشته شاهد برگزاری همایشی در استان البرز بودیم و بهتر است بدانیم که در این همایش با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، اداره اقتصاد و دارایی استان، اتاق صنعت و معدن، اتاق تعاون، خانه صنعت، نمایندگان مجلس و سایر دست‌اندرکاران حتی دولتی استان نیز هیچ‌گونه مشورت و ارائه راهکار نشد و اعلام بی‌اطلاعی آنها از این موضوع سبب نگرانی در سرمایه‌گذاران شد که لازم است در این زمینه وزارتخانه‌های کشور، صنعت و معدن، جهاد کشاورزی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و دستگاه‌های اطلاعاتی و نظارتی موضوع را به دقت رصد و بررسی کنند.

نماینده کرج با اشاره به اجرای اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی نباید در حد یک حرف باقی بماند و با وجود اینکه از ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بیش از ۳ ماه می‌گذرد، انتظار می‌رود که دولت برنامه‌های عملیاتی خود در سال‌های ۹۳، ۹۴ و بعد از آن اعلام دارد.

کولیوند در ادامه خاطرنشان کرد: پروژه‌های هدفمندی یارانه‌ها تناسبی با زمان، پول، امکانات و گروه‌های مرجع پیدا نکرده و به نظر می‌رسد تکرار مجدد این نوع برنامه‌ها مانند سبد کالا و ثبت‌نام مجدد از یارانه‌بگیران شاید به تدریج ناکارآمد برنامه‌های دولت را فریاد بزند.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس تصریح کرد: از دولت تدبیر و امید توقع است که پروژه‌های خطیر مانند هدفمندی یارانه‌ها، تولید داخلی و مسکن مهر را با بررسی‌های همه جانبه و استفاده از خرد جمعی و البته با شجاعت لازم پیگیری کند.

نماینده کرج در پایان یادآور شد: توجه جدی دولت، دستگاه‌های نظارتی و قضایی به موضوع عفاف و حجاب و ارائه راهکارهای دقیق فرهنگی، علمی و البته بازدارندگی و پیشگیری مستمر آن از دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی، دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمان تبلیغات اسلامی و سیار دستگاه‌های ذیربط مدنظر است که مجلس و دولت در این زمینه به صورت مستمر باید اقدام کنند.