نگاهی به سایت هاشمی ؛

یک تیتر دروغ دیگر در سایت رسمی آیت الله هاشمی / مدعیان راست گویی پاسخ دهند!

سایت رسمی آیت الله هاشمی رفسنجانی در چند سال گذشته سیاست غیراخلاقی دروغ گویی عیان را پیش گرفته است و هر چند این موضوع بارها به گردانندگان این سایت و شخص هاشمی تذکر داده شده ولی تغییری در این روند مشاهده نشده است !

به گزارش نماینده هر چند تاکنون بارها به این موضوع پرداخته و دروغ نویسی های سایت رسمی آیت الله هاشمی را با توجه به مستندات غیرقابل انکار اثبات کرده ایم ولی ادامه این رویه این شائبه را به وجود می آورد که شخص هاشمی نیز در اجتهاد جدید خود به جواز دروغ رسیده اند !

در آخرین نمونه از این دروغ نویسی ها سایت هاشمی با انتشار خاطرات ۱۵ اردیبهشت ۱۳۶۲ هاشمی این گونه تیتر زده است : عذر خواهی هاشمی از سخنرانی در جمعه بسیجیان قم!

با خواندن این تیتر استنباط می شود که هاشمی به خاطر سخنرانی در جمع بسیجیان عذرخواهی کرده است ، گویا مقام رسمی کشور به دلیل حضور در جمع ضد انقلاب و یا دفاع از آنان مورد بازخواست قرار گرفته و او برای رفع اتهام از خود عذر تقصیر خواسته است .

هاشمی

با این وجود سری به متن می زنیم تا ببینیم که هاشمی چه می گوید : ملاقاتی‌ با بسیجی‌های‌ قم‌ کردم‌ و از عدم‌ سخنرانی‌ عذر خواستم‌.

اگر متن خاطره را با تیتر انتخابی سایت هاشمی مقایسه کنید به عمق دروغ پراکنی گردانندگان سایت رسمی آیت الله هاشمی پی خواهید برد.

هاشمی در خاطرات ۱۵ اردیبهشت ۱۳۶۲ با اشاره به حضور خود در جمع بسیجیان قم می نویسد به علت این که نتوانستم در جمع بسیجیان سخنرانی کنم عذرخواستم ولی سایت هاشمی تیتر می زند هاشمی به دلیل سخنرانی در جمع بسیجیان عذرخواهی کرده است !!

آیا مدعیان راست گویی پاسخی برای این همه دروغ دارند؟!