گلایه سازنده فیلم «یک مردم یک سرزمین» از مسئولان صداوسیما

سازنده فیلم مستند «یک مردم یک سرزمین» با انتشار نامه‌ای اعلام کرد که نسبت به ممیزی این فیلم و رفتار مدیران فرهنگی و مسئولان صداوسیما با آن گله دارد.

به گزارش نماینده به نقل از ایسنا، در متن نامه محمدرضا (حمید) اکبری سازنده فیلم مستند «یک مردم یک سرزمین» با تاکید بر این‌که مدیران باید مروج اخلاق عمومی باشند، آمده است:

«"یک مردم یک سرزمین جلوی دوربین‌اند" و در اطراف و اکناف مدیرانی که لبخند از سر دل سوختگی می‌زنند؛ نمی‌دانند که پشت دوربین خبرهای است بلاشک»

در ادامه این مطلب آمده است:

«آقای تلویزیون، بله دقیقاً! همین شمایی که پشت دوربین هستید! حالا کمی بیایید به این سمت دوربین، یعنی دقیقاً روبه‌روی دوربین، دوربین من! من مستندساز که سعی کردم گوشه‌ای از ندانم کارها را در قبال این مردم و این سرزمین به رخ بکشم. بله شما!

کمی التفاتی به این سوی دوربین کنید؛ کمی هنرتان را به رخ من، ما و بندبند این سرزمین بکشید، کار سختی نیست؛ فقط کمی از جایگاهتان تکان بخورید.

فیلمی ساختم از جیب خودم؛ ملتفتید که! من کار خودم را می‌کنم شما هم کار خودتان را! پس لطفاً جناب تلویزیون! بی‌تعصب؛ ژست‌های مرا خرج خودتان نکنید. جوری رفتار نکنید که انگار هچ اتفاقی نیفتاده و نخواهد افتاد !»

اکبری نوشته است:

«جناب مدیر! من مستندساز هستم و دوربینم را می‌برم سمت و سوی مردمی که در تلاش و معاش از اصل زندگی شان می گذرند تا جامعه خود را بسازند.

فیلمی ساختم در باب مردم چند روستا در جنوب استان فارس؛ که پول‌هایشان (از جمله یارانه هایشان) را روی هم گذاشته و کسب اجازه از من و شما به عمران روستایشان پرداختند و برای کاری بزگ هزینه کرده‌اند.

امروز همه ما انتظار داریم مسئولان با مردم صادق باشند و به امید روزی که دروغ در جامعه ما وجود نداشته باشد؛ زیرا دروغ عامل تمام بدبختی‌هاست؛ دروغ باعث می شود که اعتماد بین مردم از بین برود.»

در کارنامه اکبری فیلم‌های مستندی همچون «الفبای سیاست»، «من قالیباف نیستم»، «جایی برای بودن»، «کمی آن سو‌تر»، «نرم و اهسته»، «روزهای خستگی»، «سکوت قطار» دیده می‌شود.