مهاجم استقلال: با این اوضاع نمی مانم

محمد قاضی مهاجم تیم استقلال گفت: «فصل تمام شد و متأسفانه کشاکش بین وزارت ورزش و باشگاه ادامه دارد و مشخص نیست تیم برای کجاست.»

به گزارش  نماینده به نقل از جام، محمد قاضی پس از برتری ۳ بر یک استقلال مقابل الریان قطر اظهار داشت: «بازی خوب و تاکیتکی را امشب به نمایش گذاشتیم اما امتیازات مفتی را که در لیگ قهرمانان از دست دادیم و به خصوص در دو بازی که در تهران میزبان بودیم، کارمان را خراب کرد.»

وی درباره طلب این فصل خود گفت: «صحبت‌هایی را انجام دادیم اما متأسفانه هنوز پولی دریافت نکرده‌ایم.»

قاضی درباره اظهارنظر شکری، معاون حقوقی پرسپولیس مبنی بر اینکه مهاجم استقلال از باشگاه پرسپولیس شکایت نکرده گفت: «شکری را نمی‌شناسم. من کاری با شخص ندارم و از باشگاه شکایت کرده‌ام، یک فصل ورزشی هم به آنها فرصت داده‌ام که متأسفانه باز هم به خواسته‌هایم نرسیدم.»

وی درباره اینکه صبح روز چهارشنبه در سازمان لیگ مشاهده شده بود، گفت: «قرار بود با فتح‌الله‌زاده نزد آقای تاج برویم که او نیامد و هر چقدر هم با تلفن همراهش تماس گرفتم خاموش بود. فصل تمام شد و متأسفانه کشاکش بین وزارت ورزش و باشگاه ادامه دارد و مشخص نیست تیم برای کجاست.»

قاضی درباره اینکه فصل آینده در این تیم خواهد ماند یا خیر، گفت: «با این وضع نمی‌مانم. پیشنهاداتی هم دارم اما زود است که در خصوص آنها بخواهم صحبت کنم.»