ابوالفضل ابوترابی در گفتگو با "نماینده" :

باید مسئولین بپذیرند که راه عبور از مشکلات حضور مردم است

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت عزم ملی، تصریح کرد: متأسفانه مسئولین در مسائل تفکر جزیره‌ای دارند و اجازه حضور پررنگ مردم در مسائل اقتصادی را نمی‌دهند.

ابوالفضل ابوترابی در گفتگو با نماینده با اشاره به نامگذاری سال تأکید داشت: مقام معظم رهبری سیره ۸ سال دفاع مقدس را راهکار عبور از مشکلات فعلی می‌دانند.

نماینده مردم نجف آباد اشاره داشت: با توجه به تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی لازم است که همانند دوران جنگ مسئولین با یک مدیریت جهادی و مسئولیت پذیری فضایی را ایجاد نمایند که مردم حضوری پررنگ در مسائل داشته باشند

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت عزم ملی، تصریح کرد: مسئولین باید اجازه حضور مردم را بدهند متأسفانه مسئولین در مسائل تفکر جزیره‌ای دارند و اجازه حضور پررنگ مردم در مسائل اقتصادی را نمی‌دهند. با اینکه مردم مشتاق حضور در این عرصه هستند متأسفانه موانعی که بر سرراه است مانع می‌شود و مدیران ما در سه قوه و سازمان‌ها و نهادهای مختلف اجازه حضور پررنگ مردم را سلب می‌نمایند البته در این زمینه نیاز به اصلاح قانون هم هست

وی اقدامات فرهنگی در راستای تغییر نگرش مسئولین نسبت به دولتی بودن امور را ضروری دانست و در نهایت اذعان داشت: اینکه همه چیز دولتی باشد و سه قوه همه موارد را تا این حد دولتی انجام می‌دهند پسندیده نیست و باید این تفکر دولتی را با فرهنگ‌سازی تغییر داد. باید مسئولین بپذیرند که راه عبور از مشکلات حضور مردم است و با اقدامات فرهنگی نگرش مسئولین از دولتی بودن همه مسائل خارج شود. یک بخش از مشکلات هم علاوه بر مشکلات فرهنگی مشکلات قانونی است که باید حضور مردم را با برطرف کردن این موانع قانونی فراهم نماییم.