نقوی حسینی در تذکر میان دستور:

وزارت خارجه مسئول مستقیم دیدار اشتون با محکوم فتنه است و باید پاسخگو باشد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، دستگاه دیپلماسی را مسئول مستقیم دیدار اشتون با محکوم فته دانست و خواستار پاسخگویی مسئولان آن وزارتخانه در این زمینه شد.

به گزارش نماینده به نقل از فارس سید حسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی طی تذکری در جلسه علنی عصر امروز (شنبه) پارلمان، قهرمانی تیم والیبال متین ورامین در مسابقات لیگ برتر والیبال کشورمان را تبریک گفت.

وی در ادامه تذکر خود با بیان اینکه انجام رفتارهای نامعقول، غیردیپلماتیک و مداخله‌جویانه هیأت پارلمانی اروپا و هیأت اتحادیه اروپا، غرور ملی و عزت اسلامی ملت ولایتمدار انقلاب اسلامی، خانواده معظم شهدا و وکلای ملت را خدشه‌دار کرد، گفت: مردم کشورمان یکپارچه به این موضوع معترض شده و خواستار جلوگیری از تکرار آن شده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در همین زمینه یادآور شد: کمیسیون امنیت ملی پس از ملاقات مداخله جویانه قبلی تذکرات لازم را در این رابطه به وزارت امور خارجه داد، کمیسیون از وزارت امور خارجه خواست جلوی تکرار چنین اتفاقاتی جلوگیری شود اما دستگاه دیپلماسی به تذکرات توجه نکرد.

نقوی‌ حسینی وزارت خارجه را مسئول مستقیم دیدار اشتون با محکوم فتنه دانست و بر لزوم پاسخگویی مسئولان این وزارتخانه درباره این ملاقات تأکید کرد.

وی در همین رابطه خاطرنشان کرد: اگر سیاست دولت همین رویه است، به صورت سریع اعلام کند تا مردم و نمایندگان موضع خود نسبت به دولت را بدانند و اگر سیاست دولت اینگونه نیست صریحا بگوید.