به گزارش نماینده ؛ یحیی گل محمدی خاطرنشان کرد: نمی دانم آقایان چرا صحبت خای اخیر را به خودشان گرفته و به طور خودجوش سنگ پرسپولیس را به سینه می زنند در حالیکه همه از عملکرد آنها در این باشگاه آگاهند.
وی ادامه داد: مردم بهترین قاضی هستند و آنها بد و خوب را تشخیص می دهند من در مورد پیروانی فعلا صحبت نمی کنم و جواب او را بعدا می دهم اما همین قدر می گویم که هم عملکرد من مشخص است و هم عملکرد وی در سال هایی که در پرسپولیس بود.
وی افزود: صحبت هایی که پیروانی انجام داد برایم جای تعجب دارد زیرا صحبت هایی در مورد پرسپولیس انجام دادم هیچ اسمی از او یا شخص دیگری نبردم اما نمی دانم چرا آقایان این موضوع را به خود گرفته اند.
گل محمدی به آنا گفت: به جای انجام مصاحبه و جواب دادن به پیروانی باید به تیمم فکر کنم که ۳ بازی حساس در پیش دارد و باید در این ۳ بازی تلاش کنم تا این تیم وضعیت خوبی را در جدول پیدا کند.
سرمربی نفت تهران عنوان کرد: در بدترین شرایط بحرانی تیرن پرسپولیس تاریخ را به من تحویل دادند و نتایج بدی هم در طول مدتی که در این تیم بودم کسب نکردم و هنوز هم پای حرف هایی زدم ایستادم.








