جبهه مردمی اصلاحات”جنبش جوانان ضدآمریکایی” تشکیل داد

دبیرکل جبهه مردمی اصلاحات از تشکیل جنبش جوانان ضد آمریکایی در جبهه متبوعش خبر داد.

به گزارش نماینده به نقل از تسنیم حجت‌الاسلام محمد زارع فومنی دبیرکل جبهه مردمی جبهه اصلاحات از تشکیل جنبش جوانان ضدآمریکایی در این جبهه خبر داد و گفت: ما تعدادی از جوانان را در قالب این جنبش ساماندهی کرده‌ایم و قرار است مقالات و مطالبی را در فضای مجازی علیه استکبار منتشر کنیم.

وی با بیان اینکه بنا داریم این فضا را در عرصه اجتماعی  نیز گسترش دهیم، افزود: از همه جوانان می‌خواهیم که در این زمینه به ما کمک کنند تا بتوانیم فضای ضدیت مردم ایران با آمریکا را به خوبی نشان دهیم.

دبیرکل جبهه مردمی اصلاحات اضافه کرد: علت تشکیل جنبش این بود که با نژادپرستی، استکبار، دیکتاتوری و قدرت‌طلبی استکبارجهانی مبارزه کنیم و درمقابل تحقیرهای آمریکا بایستیم. جنبش جوانان ضدآمریکا به زودی همایش‌هایی را با همین مضمون برگزار خواهد کرد.

فومنی در پایان گفت: این جنبش از سوی حزب و جبهه مردمی اصلاحات تشکیل شده است.