به گزارش نماینده ؛ محمد اسماعیلی در جلسه علنی امروز (شنبه) در تذکری افزود: ما از کسانی که در جلسه حضور دارند، می خواهیم در رای گیری مربوط به پیشنهادها مشارکت کنند و در مواقع حساس رای دهند تا از جلسات نتیجه بگیریم.
وی ادامه داد: در جلسه صبح امروز پیشنهادهای نمایندگان رای نیاورده است ولی اگر نمایندگان در رای گیری ها شرکت می کردند پیشنهادها به تصویب می رسید.
حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن ابوترابی فرد نایب رییس اول مجلس که ریاست ساعاتی از جلسه علنی امروز را برعهده داشت در پاسخ به این تذکر گفت: دوستان نماینده در صندلی خود حضور و به بحث ها توجه کامل دارند.
وی افزود: ممکن است رای نمایندگان مخالف باشد و به این دلیل رای ندهند ولی معمولا رای ندادن به معنای عدم مشارکت نمایندگان نیست.
وی ادامه داد: بلکه ممکن است آنان مخالف یک موضوع باشند و در رای گیری مربوط به آن شرکت کنند.
نایب رییس اول مجلس از نمایندگان خواست حتی اگر مخالف موضوعی هستند در رای گیری ها شرکت کنند تا این موضوع تداعی نکند که آنان در بحث ها مشارکت ندارند.








