دبیر شورای عالی امنیت ملی :

رژیم صهیونیستی اولین تهدید صلح و ثبات در منطقه است

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان رژیم صهیونیستی را اولین تهدید صلح و ثبات در منطقه خواند و گفت که جبهه مقاومت اسلامی قدرتمندتر از گذشته در مقابل تهدیدها حاضر خواهد شد.

به گزارش نماینده به نقل از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، رمضان عبدالله دبیرکل جنش جهاد اسلامی فلسطین صبح امروز (شنبه) با علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفت‌وگو کرد.

علی شمخانی در این دیدار با تأکید بر استمرار حمایت جمهوری اسلامی ایران از جریان مقاومت اسلامی، هوشیاری کشورهای منطقه و مقابله با رژیم صهیونیستی به عنوان تهدید اول منطقه را خواستار شد.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ایستادگی و مقاومت دولت و ملت سوریه در برابر توطئه‌های دشمنان و پیروزی آن‌ها برابر گروه‌های تروریستی و حامیان آنها را درسی بزرگ از جریان مقاومت دانست و تأکید کرد: جبهه مقاومت اسلامی پرقدرت‌تر از گذشته در مقابل تهدیدها حاضر خواهد شد.

شمخانی افزود: باید از فرصت‌های پیش رو از جمله بیداری اسلامی استفاده کرد و به وسیله آن تهدیدهایی چون جریانات تکفیری که ساخته رژیم صهیونیستی و در خدمت آن هستند را دفع کرد.

علی شمخانی آینده منطقه و جهان اسلام را روشن دانست و ابراز امیدواری کرد که مقاومت اسلامی در سایه تقویت همبستگی و وحدت گروه‌های مختلف فلسطینی با استحکام و صلابت از حقوق مسلم مردم فلسطین دفاع می‌کند و همچنان تحقق آرمان فلسطین را پیگیری خواهد کرد.

در این دیدار رمضان عبدالله شلح دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با تبریک فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر، انقلاب اسلامی ایران را رویدادی منحصر به فرد خواند که روند پیشرفت آن ادامه داشته و ایران را به پایگاه امید و دلگرمی جهان اسلامی تبدیل کرده است.

رمضان عبدالله افزود: شرایط بحرانی حاکم بر مردم غزه از جمله کمبود برق، غذا و دارو نتیجه رفتارهای ضد انسانی رژیم صهیونیستی است و این رژیم نشان داده است که به هیچ تعهد و معاهده‌ای پایبند نبوده و نیست.