یک عضو کمیسیون تلفیق مجلس عنوان کرد:

دولت اگر لایجه هدفمندی یارانه را نیاورد بودجه ناقص می ماند

حاجی دلیگانی گفت : اگر دولت لایحه ای برای هدفمندی یارانه ها به مجلس ارائه نکند تا درباره آن بحث و بررسی صورت گیرد عملا بودجه ناقص و ابتر می ماند .

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت و گو با خبرنگار نماینده اظهار داشت: هدفمندی یارانه ها موضوعی است که دولت آن را هنوز به مجلس نیاورده و با توجه به ایراداتی که از درباره تامین پول و دیگر مسائل آن می گیرد ولی همچنان حاضر نشده لایحه ای را بیاورد تا این موضوع را به نتیجه برساند.

نماینده اصفهان در مجلس درباره  بحث ها و موضوعات بررسی شده در کمیسیون تلفیق گفت: در بحث کشاورزی برای برقی که در چاه های کشاورزی استفاده می شود، عوارض تعیین کرده بودند که بسیار نامطلوب بود که آن را حذف کردیم.

حاجی دلیگانی تصریح کرد:  نکته دیگر اینکه موردی که ما در کمیسیون  نتوانستیم آن را اصلاح کنیم مربوط به هزینه بیمه کارگران ساختمانی بود که دولت این را برعهده متقاضیان هزینه ساختمانی گذاشته بود و علیرغم اینکه پیشنهاد دادیم مانند سال گذشته انجام شود آن را نپذیرفتند هرچند با تمکینی که صورت گرفت این موضوع تا حدی حل شد ولی عدد آن کافی نیست که باید اصلاح شود .