ابراهیم آقا محمدی در گفت و گو با خبرنگار نماینده اظهار کرد : با توجه به زمان اجرای توافق نامه ژنو ، وزیر خارجه باید به کمیسیون بیایند زیرا ما وقتی می بینیم همه امتیازها را داده ایم و در مقابل چیز قابل ملاجظه ای را نگرفته ایم، فقط ۴ میلیارد تومان خواستند بدهند آن هم در ۸ قسط، تازه منوط به اجرایی شدن توافقنامه کرده اند.
وی در ادامه درباره دیپلمات ایرانی کشته شده در یمن نیز گفت: امروز چون ما درکمیسیون جلسه ای نداشتیم نتوانستیم اطلاعات دقیق را از وزارت خارجه بگیریم اما فردا وزیر خارجه که با مذاکره کنندگان هسته ای به کمیسیون می آیند و در رابطه با این موضوع نیز با آنها به بحث و گفتگو خواهیم نشست.
نماینده خرم آباد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دیپلمات ایرانی شهید شده در یمن بنابرآنچه در خبرها آمده، مسئول بخش اقتصادی سفارت بوده است و شواهد و قرائن از این حکایت دارد که با توجه به حضور قابل ملاحظه و آشکار عربستان در یمن و اقدامات تروریستی که تا کنون در آنجا داشته اند و کینه شان نسبت به ایران این ترور، کار گروه های مسلح تروریستی وابسته به عربستان است.
وی ادامه داد: دولت یمن مسئول محافظت از همه دیپلمات هایی است که در این کشور مشغول فعالیت هستند و باید پاسخگو باشند.
آقامحمدی ادامه داد: ایران هم باید از آنها بخواهد عوامل این ترور و عواملی که چندی پیش در آدم ربایی یکی دیگر از دیپلمات های ما نقش داشته اند را شناسایی و مجازات کنند و وزارت خارجه باید اقدامات لازم رابرای ملزم کردن دولت یمن در این رابطه انجام دهد .









