نماینده دشت آزادگان مدعی شد

استعفای 18 نماینده استان خوزستان در اعتراض به بودجه 93

نماینده دشت آزادگان از استعفای دسته جمعی نمایندگان استان خوزستان در اعتراض به بودجه 93 خبر داد ، عبدالرضا مصری با اعلام این خبر اظهار داشت : هنوز این استعفا به هیئت رئیسه نرسیده است .

محمدناصر صالحی‌نسب نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز مجلس در پایان نطق میان دستور خود با اشاره به لایحه بودجه سال آینده گفت: تمام نمایندگان استان خوزستان به دلیل ظلم بودجه نسبت به این استان استعفا دادند.

سید شریف حسینی عضو هیئت رییسه و نماینده مردم اهواز در مجلس نیز، با تایید خبر استعفای 18 نماینده استان خوزستان، گفت: در بودجه سال آینده، هیچ توجهی به استان خوزستان نشده است و پولی که از قبال فروش فولاد خوزستان به دست می‌آید، صرف ساخت و ساز در پرند و تنکابن شده است.

وی ادامه داد: همچنین بودجه‌ای برای بحث انتقال آب نیز در نظر گرفته نشده است و ما نمایندگان استان خوزستان به این نتیجه رسیدیم که با توجه به این شرایط، حضور ما در مجلس لزومی ندارد و بنابراین دسته جمعی استعفا دادیم.

به گزارش نماینده به نقل از فارس عبدالرضا مصری نماینده مردم کرمانشاه و سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای  اظهار داشت استعفای 18 نماینده استان خوزستان از نمایندگی مجلس، تاکنون به هیئت رئیسه نرسیده است.

وی با اشاره به اظهارات نماینده دشت آزادگان درباره استعفای تمام نمایندگان استان خوزستان در اعتراض به بودجه 93، گفت: تاکنون هیچ استعفائی از سوی نمایندگان استان خوزستان به هیئت رئیسه مجلس نرسیده است.

مصری ابراز امیدواری کرد که مشکل مطروحه از سوی نماینده مردم دشت آزادگان برطرف شود.