نماینده – سخنان آیت الله جنتی در خطبه های نمازجمعه هفته گذشته بهانه ای شده است که عده ای کینه های پیشین خود را واگویه کرده و به شخصیتی بتازند که در پرونده اعمال خود حسن ظن و حمایت دو ولی زمان را داشته و دارد .
آیت الله جنتی از آن روی مورد هجمه بددلان قرار گرفته است که در راه انقلاب و اسلام زبان مسامحه کار و سیاست بازی ندارد او همواره حق را گفته وبر محور حق گردیده است و از این رو است که همواره آنان که دیرزمانی است در ضدیت با انقلاب عمرشان را تلف کرده اند با این پیر انقلاب دشمنی دیرینه دارند.
مراد از این نوشته توضیح واضحاتی درباب مبارزات و حسنات آیت الله جنتی نیست که این خود مثنوی هفتاد من کاغذ می طلبد و قلمی که اندکی از صفای باطن این پیر دیر انقلاب را درک کرده باشد که نگارنده خود را عاجز از این مقوله می داند ولی در این مختصر اشارتی خواهیم کرد به بخشی از تاریخ انقلاب که به نتیجه ای عیان در حال حاضر منتهی خواهد شد .
قصد مقایسه نیست که عده ای برآشوبند و بگویند آن حوادثی که مراد نویسنده است با آن چه که این سالها دیده ایم متفاوت است که حکایت@ حکایت قواعد کلی است و این قواعد کلی در هر دوره ای ساری و جاری است.
در سال نخست پیروزی انقلاب و پس از تسخیر لانه جاسوسی مشخص شد که شیطان بزرگ قصد داشته انقلاب نوپای اسلامی و نظام جدید را با اختلافات قومی و رهبر سازی های دروغین بر زمین زند. از این رو آذربایجان شرقی ، خوزستان و کردستان و …طعمه درگیری هایی شد که در این مجال قصد پرداختن به آنها نیست . در یکی از این موارد حزبی با محوریت یکی از مراجع آن دوره یعنی آیت الله شریعتمداری شکل گرفت و این حزب یعنی حزب خلق مسلمان، تبریز را جولانگاه مطامع خاص سیاسی خود ساخت. از جمله اقدامات این حزب تحریک مردم به شورش های خیابانی در اعتراض به قانون اساسی و تسخیر صدا و سیمای مرکز تبریز بود .
امام خمینی در جریان این حوادث در آذر ماه 1358 سخنی گفتند که از آن به عنوان قاعده ای کلی یاد می کنم که هرگز استثناپذیر نیست .
امام خمینی در دیدار گروهی از مردم در روز 18 آذر ماه سال 1358 تاکید کردند : قیام بر ضد حکومت اسلام، خلاف ضروری اسلام است. خلاف اسلام است بالضروره. حکومت الآن حکومت اسلامی است. قیام کردن برخلاف حکومت اسلامی، جزایش جزای بزرگی است…قیام بر ضدِ حکومت اسلامی در حکم کفر است. بالاتر از همه معاصی است.
امام خمینی همچنین گفتند : در یک همچو موقعیتی که ما هستیم هر ندایی که برخلاف پیدا بشود، هر ندایی که موجب تضعیف بشود، این ندا از کفر است.
آن چه روشن است امام خمینی معتقد بودند و بر آن تاکید داشتند که قیام علیه جمهوری اسلامی و دعوت برای قیام علیه جمهوری اسلامی با هر عنوانی که باشد در حکم کفر است و بالاتر از همه معاصی است .
حال به سخنان آیت الله جنتی نگاهی دگرباره می کنیم . ایشان درخطبه های نمازجمعه هفته گذشته با اشاره به اقدامات سران فتنه در سال 88 اظهار داشتند حکم این افراد در اصل اعدام بوده که با رافت اسلامی در منازلشان زندگی می کنند و …
بی شک و هرچند در ظاهر مخالفین و هتاکان به آیت الله جنتی نیز می گویند که نظام کنونی نظامی اسلامی است . با این مقدمه می توان پرسید بیانیه های متعدد سران فتنه 88 برای حضور مردم [!] در خیابان ها دعوت به تظاهرات و آشوب علیه چه نظامی بوده است ؟
اگر دعوت سران فتنه برای حضور مردم علیه جمهوری اسلامی بوده حکم واحد امام خمینی در مورد آنان ساری و جاری است و قیام علیه حکومت اسلامی از منظر امام در حکم کفر و بالاتر از همه معاصی است.
از یادها نمی رود که در تجمعات ضد انقلاب در خیابان های تهران شعارهایی از جمله مرگ بر اصل ولایت فقیه سر داده شد همان اصلی که هواداران آیت الله شریعتمداری آذرماه سال 1358 به خیابان ها ریخته و علیه آن شعار داده و صدا و سیمای تبریز را تصرف کردند و امام سخنان فوق را درباره آنان بر زبان راندند.
از یادها نمی رود که در سال 88 نام اسلام از شعارها حذف شد و از جمهوری ایرانی سخن گفته شد و …
حال آقایان علیه که می نویسند و فریاد می زنند ؟!
حقیقت آن است که آقایان جرات ندارند که مبانی نظری امام خمینی را به چالش بکشند و از این رو آنان که در خط مقدم تبیین نظرات آن پیر سفر کرده قرار دارند را مورد هجمه های شیطانی خود قرار می دهند .
به گفته حافظ شیرازی
گفت: «آن یار، کز او گشت سر دار بلند، جرمش این بود که اسرار هویدا میکرد»
آری ! آیت الله جنتی به دلیل تکرار آن چه امام گفته بودند مورد حمله قرار گرفته است و آقایان بهتر است فاش بگویند و نهان نکنند آن چه در سینه دارند که کفر بهتر از نفاق است.









