لاریجانی در دیدار با رئیس سنای قزاقستان:

پیشنهاداتی برای مذاکرات هسته‌ای داریم/ ۱۰ هزار تروریست تندرو در سوریه فعال هستند

رئیس‌ مجلس می‌گوید: در مسئله هسته‌ای پیشنهاداتی برای مذاکره داریم و آنها را دنبال می‌کنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم.

لاریجانیبه گزارش «نماینده»، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس سنای قزاقستان ضمن تشکر از میزبانی قزاقستان در مذاکرات هسته‌ای ایران با بیان اینکه این پیشنهاد ایران بود که این مذاکرات در قزاقستان برگزار شود، گفت: رفتار غربی‌ها در مورد مسئله هسته‌ای ایران مغرضانه است و ما از مواضع دوستانه قزاقستان در موضوع هسته‌ای ایران تقدیر و تشکر می‌کنیم.

 

لاریجانی با بیان اینکه در ایران یک تحول بنیادین صورت گرفته است، تصریح کرد: تیمی که با آقای روحانی کار می‌کند از تجربه بالایی برخوردار است و استراتژی ما این است که روابط ما با کشورهای همسایه کاملا توسعه یابد.

 

وی گفت: در مسئله هسته‌ای پیشنهاداتی برای مذاکره داریم و آنها را دنبال می‌کنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم.

 

لاریجانی به مشکلات به وجود آمده در منطقه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر منطقه در زمینه‌های افراطی‌گری، تروریسم و مواد مخدر با مشکلاتی روبرو است که برای حل این معضلات احتیاج به همکاری بیشتر کشورهای همسایه دارد.

 

رئیس نهاد قانونگذاری به مسئله روز منطقه اشاره کرد و افزود: حوادثی که در سوریه در حال رخ دادن است حوادث تلخی است و احساس ما این است که یک حرکت انفجاری از بُعد گسترش تروریسم در حال رخ دادن است و تا آنجا که ما اطلاع داریم 10 هزار تروریست تندرو در سوریه فعالیت می‌کنند که بحرانی بزرگ در این کشور در حال شکل‌گیری است و می‌تواند شرایط را برای منطقه غیرقابل کنترل کند.

 

غیرت‌مامی رئیس مجلس سنای قزاقستان در ادامه این دیدار ضمن تبریک به ملت ایران برای انتخاب روحانی به‌عنوان رئیس‌جمهور گفت: حضور آقای نظربایف رئیس‌جمهور قزاقستان در مراسم تحلیف روحانی نشان دهنده این است که ایران یکی از شرکای اصلی قزاقستان در مسائل سیاسی و اقتصادی در منطقه است.

 

وی به مسئله هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت: قزاقستان همواره از استفاده صلح‌آمیز هسته‌ای نه تنها برای ایران بلکه برای تمامی کشورها حمایت کرده و می‌کند.

 

رئیس مجلس سنای قزاقستان در ادامه تاکید کرد: امیدوار هستیم با روی کار آمدن روحانی شاهد رشد اقتصادی در ایران و حل و فصل مسئله استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای برای ایران باشیم.

 

غیرت مامی با اشاره به مسئله سوریه تصریح کرد: مواضع قزاقستان درخصوص مسئله سوریه حل و فصل مسالمت‌آمیز است و قزاقستان معتقد است که هرگونه حمله به سوریه چه از طریق آمریکا و چه سایر کشورها نیازمند دریافت مجوز سازمان ملل است.