گفت و گوی اختصاصی/ عضو کمیسیون عمران مجلس:

دلیلی نداشت مجلس به تمام کابینه رای مثبت دهد

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نمایندگان از طرف مردم مسئولند، گفت: دلیلی نداشت مجلس به تمام افرادی که دکتر روحانی معرفی کرده بود رای دهد و این را نباید به عنوان یک اتفاق منفی تلقی کنیم.

بائوج لاهوتیمهرداد بائوج لاهوتی نماینده مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی درگفت و گو با خبرنگار «نماینده» با اشاره به پخش مستقیم رای اعتماد وزرا از صداوسیما گفت: روند بررسی صلاحیت وزرا تمرینی بود که در آن مجلس تبدیل به یک اتاق شیشه ای برای مردم شد و چه اشکالی دارد هر اتفاق خوب و بدی که رخ می دهد مردم در جریان باشند چرا که این حرکت ها اعتماد مردم را نسبت به نظام بیشتر می کند.

 

وی ادامه داد: دنیا دید که در این کشور فضای دموکراسی و آزادی حاکم است و البته در کنار آن حاشیه هایی هم وجود دارد، هر کسی از طرف خودش دغدغه ها و نگرانی هایی را مطرح می کند یک میدان چالشی بزرگ است و اگر قرار باشد که ما چالشی هم در این میدان بزرگ و با عظمت نداشته باشیم، تصور درستی نیست.

 

نماینده مردم گیلان و لنگرود با اشاره به این که مجلس بخاطردغدغه ای که داشت به تیم اقتصادی رای بلایی داد، اظهار داشت: رای نیاوردن سه وزیر، نوع نگاه مجلس را می رساند که نمایندگان مردم چه توقعی داشتند و چگونه قضاوت می کنند.

 

بائوج تصریح کرد: دلیلی نداشت که مجلس به تمام افرادی که دکتر روحانی معرفی کرده بود رای دهد، نمایندگان از طرف مردم مسئولند و این سه نفر می توانند درجای دیگری به کار گرفته شوند.