به گزارش «نماینده» به نقل از مهر، هاشمی رفسنجانی در دیدار صبح امروز خود با وزیر امور خارجه سیرالئون آفریقا را اولویت اول سیاست خارجی ایران اعلام کرد.
هاشمی رفسنجانی در این دیدار با اشاره به ملاکهای جمهوری اسلامی ایران برای اولویت بخشی به سیاست خارجی، گفت: قاره مظلوم آفریقا در اولویت سیاست خارجی ماست.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حضور و اقدامات هلال احمر و جهاد سازندگی در کشورهای آفریقایی در زمان دولت سازندگی گفت: دولت و ملت سیرالئون مطمئن باشند، ضعفهای دورههای اخیر برای همکاریهای دو کشور جبران می شود.
وی تأکید کرد: توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی، سیاست آرمانی جمهوری اسلامی است و تحت تأثیر شرایط و فراز و فرودهای اتفاقات سیاسی قرار نمیگیرد.
گفتنی است که تا همین چند روز پیش قبل از جابجایی دولت ها ارتباط و رفت و آمد با کشورهای گمنام آفریقایی به عنوان یک ضعف برای دولت احمدی نژاد عنوان می شد و اما به یکباره ورق برگشت و کشورهای گمنام آفریقایی اولویت اول ما شد!









