گفت و گوی اختصاصی/ دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

انگلیسها باید باغ قلهک را پس دهند / انگلیس تشدید کننده تحریمها برضد ایران است

دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: با توجه به تمام شدن مدت اجاره باغ قلهک انگلیس ها باید این ملک رابازپس دهند اما رفتاری که از آنها شاهد بوده ایم قلدری و فرار کردن از زیر قانون بوده است و قصد پس دادن خاک کشور را ندارند .

محمد پهلوان دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفت و گو با خبرنگار «نماینده» افزود: سال های گذشته با توجه به حرکت هایی که دانشگاهیان کردند و موجی مبنی بر پس گرفتن این باغ بوجود آمده است این قلدری ها بیشتر از گذشته وجهه این کشور را پیش مردم خراب کرده است.

این فعال دانشجویی درباره اظهارات جک استراو و تمایل به برقرای ارتباط آنها با ایران نیز گفت: در برقراری ارتباط با این کشور باید به عقبه ارتباطی آنها نگاه کرد که اصلا شایستگی برقراری ارتباط مجدد وجود داردیا خیر؟ در تحریم هیی که در این مدت علیه ایران در نظر گرفته شده انگلیسی ها یک پای ثابت قضیه هستند و اتحادیه اروپا را برای در نظر گرفتن تحریم های شدید علیه ایران تحریک می کنند.

وی در پایان تصریح کرد: در برقراری ارتباط ایران با انگلیس، ارتباط قبلی این کشور با ما و نیز فعالیت ها و نوع مواجهه این کشور با ایران در راوابط بین الملل باید بطور جدی مورد توجه قرار گیرد.