شنبه هفته آینده برگزار می‌شود

همایش تجلیل از حدادعادل با عنوان «مرد تقوا و تدبیر»

همایش نکوداشت حدادعادل با عنوان «تجلیل از مرد تقوا و تدبیر» با همت گروهی از رسانه‌های اصولگرا، تشکل‌های صنفی و مردم‌نهاد، خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و همچنین جمعی از اتحادیه‌های بزرگ دانشجویی برگزار می‌شود.

تجلیل از مرد تقوا و تدبیربه گزارش «نماینده»، همایش نکوداشت غلامعلی حدادعادل با عنوان «تجلیل از مرد تقوا و تدبیر» با همت گروهی از رسانه‌های اصولگرا، تشکل‌های صنفی و مردم‌نهاد، خبرنگاران و روزنامه‌نگاران و همچنین جمعی از اتحادیه‌های بزرگ دانشجویی برگزار می‌شود.

 

خبرنگاران روزنامه‌ها، خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری اصولگرا، انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامه‌نگاران، بسیج رسانه و انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان، به همراه اتحادیه‌های بزرگ دانشجویی از جمله جامعه اسلامی دانشجویان، انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل و بسیج دانشجویی، به پاس سال ها حضور اخلاق‌مدارانه، اصولگرایانه، خردورزی و همراه با تدبیر غلامعلی حدادعادل در عرصه سیاسی کشور، این مراسم نکوداشت را برگزار می‌کنند.

این مراسم از ساعت 10 الی 12 روز شنبه 22 تیرماه در سالن سوره حوزه هنری به آدرس خیابان حافظ، نبش خیابان سمیه برگزار خواهد شد.