سازنده دومین فیلم انتخاباتی محسن رضایی مشخص شد + عکس

به گقته سازنده دومین فیلم تبلیغاتی محسن رضایی، او اصرار زیادی در واقعی و کم‌هزینه بودن فیلمش دارد.

به گزارش مجلس ایران به نثل از تسنیم، کارگردان فیلم «شکارچی شنبه» با تایید خبر حضور در ستاد تبلیغاتی محسن رضایی گفت: در تلاش هستیم تا با بودجه‌ای کم فیلمی تبلیغاتی برای این کاندیدای دوره یازدهم انتخابات ریاست جمهوری بسازیم.

وی با تاکید بر این نکته که نمی‌خواهیم این فیلم با هزینه زیاد ساخته شود گفت: آقای رضایی نمی‌خواهد کار تبلیغاتی غیر واقعی‌ای که در آن بزرگنمایی یا کوچکنمایی باشد صورت بگیرد، برای همین از لحاظ مالی هم حاضر به هزینه کردن زیاد نیستیم.

پرویز شیخ‌طادی همچنین با بیان اینکه جواب مثبتی در مورد فیلمنامه «دریای سرخ» از سوی وزارت ارشاد نشنیده است گفت: این فیلمنامه برای حوزه هنری هم ارسال شد اما هیچ پاسخی از سوی آنها داده نشده است. به گفته شیخ طادی «دریای سرخ» داستان زندگی یهودیانی است که از اروپا به سمت سرزمین‌های اشغالی مهاجرت کردند.

شیخ‌طادی یکی از کارگردان‌های سینمای ایران است که فیلمهای "روزهای زندگی"، "شکارچی شنبه" و "سینه سرخ" از جمله آثار وی است.

شیخ طادی