گفت و گوی اختصاصی/ سخنگوی جبهه پایداری:

فصل الخطاب روابط حاکم بر جامعه قانون است

سخنگوی جبهه پایداری گفت: فصل الخطاب روابط حاکم بر جامعه قانون و نهاد های قانونی هستند .

امیرحسین قاضی زاده  در گفت و گو با خبرنگار مجلس ایران گفت: وقتی که در میدان فعالیت و اقدام وارد می شویم اولین موضوع اینست که شرایط داوری قانونی جامعه را بپذیریم و به ان تمکین کنیم .

وی در ادامه تصریح کرد: کسانیکه وارد انتخابات می شوند چه از زمان ثبت نام و تا تایید صلاحیت ها باید یعنی تمام سازوکارها را پذیرفته اند و باید هرچه داور یا همان شورای نگهبان می گوید را بپذیرند .

قاضی زاده با بیان اینکه کسیکه می خواهد مجری قانون شود در بدو ورود هم باید قانون مداری را سرلوحه کار خویش قرار دهد حال جزو افرادی باشد که تایید صلاحیت می شود یا جزو افرادی باشد که مورد تائید شورای نگهبان قرار نمی گیرد .

 سخنگوی جبهه پایداریاکید کرد: افرادی که برای انتخابات تائید صلاحیت نمی شوند به توفیق دست یافته اند و به نوعی در کار خیر سبقت گرفته اند و خدا هم قبول کرده که با عدم احراز صلاحیت کارشان تمام می شود و باید به قانون تمکین کنند و نتیجه را بپذیرند .

وی در ادامه خاطرنشان کرد : افرادی هم که تائید شده اند باید تمام تلاش شان را بکنند که در مرحله تبلیغات و اعلام نتایج نیز قانون مداری شان را به ملت نشان دهند و ما قانونمندی شان را بطور عملی شاهد باشیم .

قاضی زاده درباره پیامدهای عدم تمکین نامزدهای انتخابات به رای شورای نگهبان گفت: همه شرکت کنندگان در این دوره روبروی دوربین صداو سیماهنگام ثبت نام گفته اند به قانون تمکین می کنند و ما انتظار داریم که واقعا رفتار قانونی شان رابعد نشان دهند و اگر غیر از این باشد هم دروغگو می شوند و هم قانون شکن .